Ana SayfaDizilerSavaşçı Ekibi Karlı Havada Zor Şartlarda Çekim Yapıyor!

İlgili Postlar

Savaşçı Ekibi Karlı Havada Zor Şartlarda Çekim Yapıyor!

Konusuyla dizi sektörüne üst sıralardan girmeyi başaran dizi; Savaşçı sette yaşananlarla da gündemden düşmüyor! Fox Tv’de ekrana gelen Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir’de sürüyor. Kış mevsiminin zor şartları altında Kılıç Timi, maceralarına devam ediyor.

Akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanılıyor!

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Bereliler”in hikayesini ele alan “Savaşçı” dizisinin çekimleri zor hava şartları altında Eskişehir’de devam ediyor. “Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar. Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.”

Zorlu hava settekileri etkilemiyor!

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisinin çekimlerinde zorlu hava şartlarına rağmen oyuncular kar, kış tanımadı.

Sarp Levendoğlu sette yeni yaşına merhaba dedi!

1981 doğumlu, sevilen oyuncu Sarp Levendoğlu sette yeni yaşına merhaba dedi.
Tüm çekim ekibiyle doğum gününü kutlayan oyuncunun, Eskişehir’in eksi dereceleri gösteren havasına rağmen mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yayın günü

Savaşçı dizisi Türk askerlerinin hikayelerini anlatacak. FOX’ta yayınlanacak dizi için hazırlık çalışmaları başladı. Devasa bir prodüksiyon, aralıksız bir çalışma ve olağanüstü özenle hazırlanan dizi 2200 yıllık bir destanı anlatıldığı dizi Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi “Savaşçı”, yeni bölümleriyle FOX’ta. Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olmayı hedefleyen dizi Savaşçı, şimdiden izleyenlerinin kalbine taht kurmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler