Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'de Olaylı Sahnenin Kamera Arkası Görüntüleri Çıktı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Olaylı Sahnenin Kamera Arkası Görüntüleri Çıktı!

36. bölümü ile sezon arası veren atv’nin sevilen dizisi Çarşamba günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz’de, izleyenlerin adeta içinin yağlarını eriten bir sahne yaşandı.Vedat’ın kaçıp, Berrak’ı ipe astığı o olayın ardından Mustafa ve Tahir, Vedat’ın evinin yolunu tuttular.

Mustafa, korumayı etkisiz hale getirirken, Tahir de Vedat’ı fena halde dövdü.Ağzı burnu kan içinde kalan Vedat, gördüğü şiddete karşın, izleyenleri deli eden kahkahalarına devam etti.

Sahnede özellikle Tahir’in Vedat’ın yakasına yapışıp onu havaya fırlattığı ve üzerine düştüğü cam masanın tuzla buz olduğu anlar dikkat çekmişti.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

İşte bu sahnenin kamera arkası çekimleri ortaya çıktı!

Sosyal medyaya düşen çekimlerde, önce masanın kırılma sahnesi, Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu olmadan çekildi.Daha sonra yeşil bir örtünün üzerine Nuroğlu, kendisini atıyor.

İki sahnenin çekim teknikleriyle birleştirilmesi sonucunda, herkesin şaşkın bakışlarla izlediği o sahne ortaya çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İşte bakın Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Tahir’in, Vedat’ı havaya fırlattığı o sahnenin kamera arkası:

https://twitter.com/yagmurtist/status/1078252925854593024?s=19

Ve Vedat’ı havaya fırlattığı o sahne;

Sen Anlat Karadeniz son bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı…

Sen Anlat Karadeniz son bölümde;

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz’de  Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar. Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 37.bölümü ile 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler