Ana SayfaDizilerDizide başrolü kaptı!

İlgili Postlar

Dizide başrolü kaptı!

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerde görmeye alışkın olduğumuz bir isim; Ebru Şahin! Onu geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinde, nikahtan kaçan gelin Burcu olarak izlemiştik. Peki, şimdi hangi dizide başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak? Tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Garip’in kızı oldu!

Şahin’in oynadığı, Burcu, Boranlar’a gelin gitmek üzereydi ama Osman’ı nikah masasında bırakıp nikahı terketti ve Amerika’ya yerleşme kararı almıştı. Defne Samyeli’nin oynadığı annesi Siren ile birlikte Amerika’ya gitmişti. Garip’in kızıydı.

Yasak Elma’da psikopat bir kadına dönüştü!

Yeni sezonda ise Fox TV’de ekerana gelen Yasak Elma dizisiyle ortaya çıktı. Alihan’ın ortağı olduğu havacılık şirketine gayet iyi eğitimli, kibar, güler yüzlü, sıcakkanlı Pilot Hira olarak geldi, psikopat bir kadına dönüşüp gitti! Alihan’a aşık oldu, onun Zeynep’e olan aşkını kıskandı ve kısa süreli bir ilişki sonrasında Alihan’a saplantılı derecede hisler beslediği ortaya çıktı, uçağı kaçırdı, Alihan’ı bayılttı, az kalsın uçağı düşürüyordu, neyse ki Alihan kendine geldi, Hira’yı etkisiz hale getirip uçağı kurtardı. Böylece Hira da hapse girdi. Dolayısıyla Ebru Şahin’in rolü de bitti.

Hira yok oldu!

Ebru Şahin’in Yasak Elma’ya geldiğini duyan izleyiciler, rolünün de uzun olacağını ve bir süre Zeynep ve Alihan’ın arasına gireceğini düşünmüştü. Ancak bir kaç bölümde Hira karakteri ortadan yok oldu.

Artık başrol oynayacak!

Ebru Şahin bu kez Atv’nin bir dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Uzun süredir hazırlıkları devam eden ve Mardin Midyat hattında çekilecek olan Hercai isimli diziyle ekrana dönecek. 15 Ocak’ta çekimleri başlayacak olan dizideki Reyyan karakterini oynayacak. İntikamla doğan güçlü bir aşkın etkileyici hikâyesini anlatan dizide Reyyan’ın partneri Miran rolü için ise görüşmeler sürüyor. Dizide ayrıca, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası da yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler