Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Yeni Yıla Bakın Nasıl Girdi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Yeni Yıla Bakın Nasıl Girdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi olan Zeynep Yılmaz, Yeni yıla girerken bulunduğu merkandan paylaşımlar yaparak tüm hayranlarına duyurdu, detaylar Haberimizde..

Zeynep Yılmaz Kızıyla Dans Ederek Yeniyılı Kutladı..

Thanx Mimarlık’ın  kurucu ortağı olan Zeynep Yılmaz, magazin gündeminde takip edilmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın eski eşi olan Zeynep Yılmaz, kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yeniyıla nasıl girdiğini takipçilerine duyurmuş oldu. Yeni senenin ilk dakikalarında Acun Ilıcalı ile evliliğinden olan kızları ile dans ederek geçiren Zeynep Yılmaz, çok eğlendiğinide hayranlarına göstermiş oldu.

Zeynep Yılmaz Kimdir?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Haberlerine İsyan Etmişti..

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’dan geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Bu boşanmanın hemen ardından Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın boşanma hakkındaki yorumları merak edilirken, yakın çevresine  “Yuva yıkanın yuvası olmaz” söylediği öne sürülmüştü. Sonrasında Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’dan boşanma haberlerine kendisinin de dahil edilmesi üzerine tepki olarak Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Zeynep Yılmaz, “Sustuğum halde söylediğim iddia edilen hayali cümlelerden, bana atıf yapılan haberlerden, sosyal medyada gerek işimle gerekse güncel yaşamımla alakalı bir gönderme aranmasından, her insan gibi mutluysam gülmemden, üzgünsem somurtmadan anlamlar çıkarılmasından yoruldum. Gündemde ki konularla ilgili hiç bir açıklama yapmadım, yorumda bulunmadım ve bulunmayacağım. Acun çocuklarımın babasıdır. Onun mutlu olması kızlarımız için önemlidir. Başka da söyleyeceğim bir şey yoktur. Herkesin buna saygı duyması ve anlayışlı olmasını rica ederim.” ifadeleriyle isyan ettiğini açıklamıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler