Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci'yi Karşısında Gören Safiye Ne...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci’yi Karşısında Gören Safiye Ne Tepki Verecek?

TRT 1’in yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, Esad’ın evine çat kapı gidiyor. Esad, ona nasıl davranacağını bilmediği için Han’a mesaj çekiyor. İnci, kendisini banyoya kilitleyen Gülben’le konuşup onu ikna edip eve götürüyor. Gülben, hem Esad’a hem de Esra’ya tehdit oluşturmaya başlıyor. Safiye’nin evini bulan Nacı, onun karşısına çıkıyor. Naci’yi karşısında gören Safiye, ne tepki verecek?

Salı Dizileri 2020

Naci’yi Karşısında Gören Safiye Ne Tepki Verecek?

Masumlar Apartmanı 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, kimseye haber vermeden Esad’ın evine gidiyor. Esad, her şeyi yanlış anlayan kafasındaki kurduğu şeylerden başka bir şey anlamayan Gülben’e ne söyleyeceğini nasıl davranacağını bilemiyor. Ona oturup konuşmaları gerektiğini söylüyor. Gülben, Esad’ın evinin pis olduğunu söyleyip başlıyor temizlik yapmaya. Esad, hemen Han’a Gülben’in evinde olduğunu mesajla bildiriyor. Han İnci’yle birlikte Esad’ın evine gidiyor.

MASUMLAR APARTMANI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, evden gitmemekte ısrar edip kendisini banyoya kilitliyor. İnci, onunla konuşup oradan çıkarmayı başarıyor. Han onu eve götürüyor. Gülben, ablasıyla ve Neriman’la konuşup Esad’la yakında evleneceklerini söylüyor. Safiye, Naci’yi gördükten sonra perdeleri açtırmıyor. Memduh, torunlarından habersiz taksicilik yapmaya başlıyor. Esra, patronuyla olan gizli ilişkisini bitirmek için Esad’la birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşıyor.

Esad, Esra’nın paylaştığı fotoğrafı görünce çok mutlu oluyor. Gülben, Neriman’a gizli bir hesap açtırıp oradan Esad’ın fotoğraflarına bakarken Esra’nın paylaşımını görüyor. Okuduğu romandan esinlenerek önce Esra’yı fare zehriyle öldürmeyi planlıyor. Onu yapamayınca gazete kağıtlarından Esra’ya bir mesaj yazıp birde gözleri oyulmuş bebek gönderiyor. Esra, paketi görür görmez onu Gülben’in gönderdiğini anlıyor.

O sırada radyoya ondan özür dilemek için gelen Han, Esra ve patronu tarafından kovuluyor. Han, Gülben’in yaptıklarına karşılık ne yapacağını bilemiyor. Kapı çalıyor ve Safiye kapıyı açtığında Naci’yi karşısında görüyor. Naci, Safiye’yi hiç unutamamıştır. Safiye de onu unutamamıştır. Ancak Safiye, annesine onu bir daha görmeyeceği konusunda büyük yemin etmiştir.

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’yi Görmeye Evine Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler