Ana SayfaDizilerBaraj 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Kendisine Kurulan Tuzağın Farkına Varacak...

İlgili Postlar

Baraj 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Kendisine Kurulan Tuzağın Farkına Varacak Mı?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baraj, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, Nazım’ın kızının kaçırıldığını duyunca onun yanına Hakan’ın evine gidiyor. Nevin, orada Nehir’i görünce onun üzerine yürüyüp kızının kaçırılmasında onu sorumlu tutuyor. Ayşe, yaralı bir şekilde bulunuyor. Hakan, Nehir’i ölen karısına benzetip ona yakınlaşıyor. Zerrin, Hakan’ın zengin olduğunu görünce Nehir’in aklını çelmeye çalışıyor. Nehir, dolandırdıkları kuyumcu tarafından saldırıya uğruyor. Tarık ile İbrahim, Halil’in cesedini alıp Nazim’ın evinin bahçesine gömüyor. Nazım, kendisine kurulan tuzağın farkına varacak mı?

Salı Dizileri 2020

Nazım Kendisine Kurulan Tuzağın Farkına Varacak Mı?

Baraj dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zerrin ile Nehir, bir kuyumcu bulup ona sahte altın verip dolandırıyor. Onunla yakınlık kuran Nehir, daha çok mücevherleri olduğunu söylüyor. Nazım, Nehir’i arayıp Ayşe’nin kaçırıldığını söylüyor. O da apar topar Nazım’ın bulunduğu Hakan’ın evine gidiyor. Hakan, Nehir’i ölen karısına benzetiyor ve adamlarından onları takip etmelerini istiyor. Nevin, de oraya geliyor ve Nehir’in üzerine yürüyüp tüm olanların onun yüzünden olduğunu söylüyor.

BARAJ 15. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Polisler Ayşe’yi yol kenarından başından yaralanmış bir şekilde buluyor. Nazim ile Nevin, Ayşe’yi hastanede tedavi ettiriyor. Nevin, Ayşe’ye Nazım’a baba demesini ve kendilerini bırakmamasını söylüyor. Fulya, Tarık’ın telefonuna gelen öpüşme videosundan sonra onunla tartışıyor. Ancak Tarık, ona kendisini affettirmeyi başarıyor. Meryem’de o videoyu görünce Zahra’nın abisini aldattığını anlayıp polise gidiyor.

Zahra, bir yolunu bulup Meryem’in telefonundaki videoyu silip memleketine gittiğini yazan bir mektup bırakıp İstanbul’a Tarık’ın yanına gidiyor. Tarık, onu evinde saklamak zorunda kalıyor. Fulya’nın onu görmemesi için kırk takla atıyor. Tarık, İbrahim ile konuşup suçu Nazım’ın üzerine atmaktan başka çarelerinin olmadığını söylüyor. İkili mezarı bulup oradan Halil’in cesedini çıkarıp Nazım’ın bahçesine getiriyor.

Nehir, kuyumcu ile yemek yedikten sonra evine gitmek için kalkıyor. Ancak adam onu eve bırakmak için ısrar ediyor. Yolda giderken adam arabayı ıssız bir ormana sürüp Nehir’e sarkıntılık yapmaya başlıyor. Arabadan inen Nehir’i adam tutup ormanın karanlık yerine götürüyor. Nazım, evine döndüğünde evinin arka bahçesinden gelen sesleri duyuyor ve oraya doğru yöneliyor.

 Baraj 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vurulan Nehir’e Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler