Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

Herkesin beğenerek izlediği MasterChef Türkiye yarışmasında eleme gecesi heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden isim kim oldu? Acun Ilıcalı’nın ilişkisinin kesildiğini duyurduğu Uğur yarışmadan elendi mi? Detaylar haberimizde…

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

Masterchef’te Şoke Eden Olayı Acun Ilıcalı Kendi Ağzından Duyurdu…

MasterChef Türkiye’den elenen isim dün akşam jüri üyeleri tarafından açıklandı. 3 yarışmacının eleme potasında kaldığı gecede önemli gelişmeler yaşandı. MasterChef’in başarılı yarışmacılarından biri olan Uğur’un sosyal medya paylaşımları sonucunda eleneceğini Acun Ilıcalı duyurmuştu. Acun Ilıcalı’nın bu paylaşımı sonrasında gözler 22 Kasım günü yayınlanan eleme gecesine çevrildi. Uğur yarışmaya veda etti mi?

MasterChef’te Köstebek Bulundu!

Eleme Potasına Kim Kaldı?

MasterChef yarışmasında eleme potasındaki son üç isim; Uğur, Ayyüce ve Sefa oldu. MasterChef eleme potasından ilk kurtulan isim Sefa oldu. Ayyüce ve Uğur arasında yapılan son değerlendirmede ise yarışmaya veda eden isim açıklandı. Uğur son anda yarışmada kalmayı başarırken Ayyüce bu hafta programa veda eden isim olarak duyuruldu. Ayyüce vedasında duygusal anlar yaşandı. Mehmet şef Ayyüce’ye veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler