Ana SayfaDizilerMenajerimi Ara Dizisinin 14. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Dicle Kovulduktan Sonra Hayatının...

İlgili Postlar

Menajerimi Ara Dizisinin 14. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Dicle Kovulduktan Sonra Hayatının Teklifini Aldı

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara 13. bölüm ile damga vurdu. Dicle’nin kovulması dizi seyircilerini üzerken yayınlanan 14. bölüm ön izlemesi herkesi şaşkına uğrattı. Dicle hangi teklifi aldı? Teklife cevabı ne olacak? Detaylar haberimizde…

Menajerimi Ara Dizisinin 14. Bölüm Ön İzlemesi Yayınlandı! Dicle Kovulduktan Sonra Hayatının Teklifini Aldı

Menajerimi Ara Dizisine Bir Korona Şoku Daha!

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara adından söz ettirmeye devam ediyor. 13. bölümü ile dün akşam sevenlerinin karşısına çıkan Menajerimi Ara dizisinde Dicle’nin kovulması geceye damga vurdu. Dicle’nin ajanstan kovulmasını fırsat bilen Serkan, Dicle’yi yanına almak için elinden geleni yapacağa benziyor.

Onu etkilemek için ne güzel bir maaş, ne ev, ne de arabanın işe yaramayacağını bilen Serkan, akıllıca bir teklifte bulunuyor. Dicle’ye hemen menajer olarak işe başlaması teklifi yapan Serkan’ın sözleri 14. bölüm fragmanında yer aldı. Peki Dicle ne karar verecek? Dicle hayatının teklifini kabul edecek mi?

İşte Menajerimi Ara dizisinin 14. bölüm ön izlemesi

Menajerimi Ara 13. Bölümde Neler Oldu?

Ajansta İbo Show programının hazırlıkları vardır. Feris ve Kıraç, çıkabilecek bütün sorunlara öncesinden müdahale etmek için büyük uğraş haline girer. İbo Show programına katılacaklardan biri olan İrem Derici’nin başına gelen olay Dicle’yi zor duruma sokar. Emir ve Barış arasında olan gerginlik ise artık herkes tarafından fark edilmeye başlar. Barış tüm duygularını Dicle ile paylaşmaya hazırdır. Serkan’ın gizli hamleleri ise her şeyi işin içinden çıkılmaz hale getirir. Feris’in Dicle hakkında öğrendiklerinden sonra Dicle’yi kovması ise ajansta nelerin değişeceğinin habercisidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler