Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf'u Kurtaran Suna Sadri...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf’u Kurtaran Suna Sadri İçin Dua Ediyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı, İlk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Suna, üç çocuğuyla birlikte tek başına yaşam mücadelesi veren bir kadındır. Hukuk fakültesinde öğrenci olan Yusuf, annesine yük olmamak için hamallık yapıyor. Doğuştan kalp rahatsızlığı olan Yusuf, un çuvalı taşırken bayılıp hastaneye kaldırılıyor. Sadri, iflas ediyor. Suna, ondan kooperatife yatırdığı parayı istemek için yanına gidiyor. O ise, parası vereceğini ama, karşılığında kendisini öldürmesini istiyor. İstemese de Suna, onun parmağıyla tetiği ateşliyor. Bir Annenin Günahı, 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yusuf’u kurtaran Suna, Sadri için dua ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yusuf’u Kurtaran Suna Sadri İçin Dua Ediyor!

Bir Annenin Günahı dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Suna’nın verdiği parayla Yusuf, ameliyata alınıyor. Sadri’de ağır yaralı bir şekilde hastaneye yatırılıyor. Yağmur, babasının vurulduğunu öğrenip hastaneye annesiyle birlikte geliyor ve onun için gözyaşı döküyor. Suna, hem oğlu için dua ederken hemde Sabri’nin yaşaması için dua ediyor. Yusuf, kurtuluyor. Sabri’ye ne olacak?

İşte Bir Annenin Günahı 2. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1330245348149911558

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, üç çoğuyla birlikte kendi halinde yaşayan, balıkçılıkla geçinen bir insandır. Yusuf, hukuk fakültesi on sınıf öğrencisidir. Annesine yük olmak istemeyen Yusuf, fırınlara un taşıyıp para kazanmaya çalışır. Fenalaşıp hastaneye kaldırıldığında ameliyat olması gerektiği ve ameliyatının da iki yüz bin lira tuttuğu anlaşılıyor. Sadri. iflas eden bir mühahittir. İflas ettiğini anlayan Sadri, intiharı düşünüyor. Ancak kendisi ölürse ailesi beş parasız kalacağı için birinin kendisini öldürüp ailesinin sigortadan para almasını sağlaması gerekiyor.

O sırada Suna, onun yanına gelip oraya yatırdığı kooperatif parasını istiyor. O da bunun mümkün olmadığını ancak, eğer kendisini öldürürse o parayı vereceğini söylüyor. Suna, bu teklifi kabul etmeyip başka çareler arıyor. Ama kimseden para bulamıyor. Sadri’de kendisini öldürtmek için hayat kadını buluyor olmuyor. Sokakta yaşayan birini buluyor olmuyor. En sonunda Suna ondan alacağını almak için geliyor. Bu sefer kendisi tetiği çekmesine yardım ediyor ve vurulup yere yığılıyor.

 Bir Annenin Günahı 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Oğlunu Kurtarmak İçin Katil Mi Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler