Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Sefer...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Sefer Donmadan Kurtulabilecekler Mi?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 40. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yıldız, kına gecesi için sabahtan hazırlanıyor. Cevher, Kuzey ile Sefer’i zorlayıp kına gecesinden önce Anya’yı kendisine istemeleri için zorluyor. Oraya gittiklerinde başlık parası isteniyor. Onlarda verip bir an evvel kına gecesine dönmek istiyorlar. Ama adamlar dolandırıcı, Cevher’in arabası ise çalıntı, bagajdan da Anya çıkında Sefer’le Kuzey, oradan kaçıyor. Kuzey, kına gecesine yetişip Yıldız’ı mutlu ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Polislerin geldiğini duyan ikili korkudan bir tırın içine gizleniyorlar. Kuzey ile Sefer, donmadan kurtulabilecekler mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey İle Sefer Donmadan Kurtulabilecekler Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 1. fragmanında; Kuzey, kına gecesine yetişiyor. Sonrasında polis sirenleri duyunca kendilerini yakalamaya geldiklerini düşünüp ilk gördükleri konteynere biniyorlar. Konteyner hareket ettiğinde onun soğuk hava aracı olduğunu anlıyorlar. Bu arada Cevher gelip, aklanıp serbest kaldığını söylüyor. Sefer ile Kuzey ise, donmamak için birbirlerine sarılıp dua ediyorlar.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, büyük bir heyecanla sabah kalkar kalkmaz kına kıyafetini giyiyor. Bahçeye çıkıp hiçbir şeyin hazır olmadığını görünce telaşlanıyor. Etrafındakilere içinde bir sıkıntı olduğunu söylüyor. Cevher, Kuzey’e Yıldız’ın amcası olduğunu ve eğer kendi sevgilisine kavuşmazsa onlarında kavuşmayacağını söylüyor. Hep beraber Anya’yı, ağabeylerinden istemeye gidiyorlar. Oraya gittiklerinde iki adam kız kardeşleri olduğunu söyledikleri Anya’yı, Cevher’e verme karşılığında başlık parası istiyor.

Akşam, kına gecesine yetişmesi gereken Kuzey, her dediklerine evet diyor. Ama adamlar on bin euro istiyor. Onu da verip uzaklaşacakları sırada Anya, ortadan kayboluyor. Cevher, Anya’ya kavuşamayacağına üzülürken Kuzey’in derdi kına gecesine yetişememektir. Dönüş yolunda polisler Cevher’in arabasını çeviriyor. Araba çalıntı çıkıyor. Bagajdan da Anya çıkıyor. Durum böyle olunca, Sefer ile Kuzey oradan kaçıyor.

Perişan halde eve ulaşıyorlar. Bu arada Yıldız, Kuzey’in ortalarda olmayışından iyice panik atak olunca Nahide, ona ilaç verip uyutuyor. Kına gecesine yetişen Kuzey ile Yıldız, karşılıklı oynuyor. Yıldız, kınası yakılırken zorla da olsa ağlayamıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Kına Gecesine Yetişmeyi Başarıyor!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler