Ana SayfaÜnlülerKuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Kına Gecesine...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Kına Gecesine Yetişmeyi Başarıyor!

Show Tv’nin gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 40. yeni bölümüyle 21 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız ile Kuzey’in kına gecelerinin olduğu gün Cevher, sandığın üzerine oturup damattan para ister. Artı, kendisinin Rusya’da bir sevgilisinin olduğunu, onu Sefer’le birlikte gidip istemelerini ister. Kuzey, Cevher’e akşam kına gecesinin olduğu söylüyor ama elinden kurtulamaz Sefer’le Kuzey, Rusya’ya gidip Anya’yı ailesinden ister. Yıldız ise, ortalarda olmayan Kuzey’in yine kaçtığını düşünüp sinir krizleri geçirir. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kuzey, kına gecesine yetişmeyi başarıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Kına Gecesine Yetişmeyi Başarıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 2. fragmanında; Kuzey ile Sefer, büyük zorluklarla gittikleri Rusya’dan Cevher’e kızı istiyorlar. Yolda, arabaları durduruluyor. Problem çıkınca da Kuzey, kendisinin kına gecesine yetişmesi gerektiğini söyleyip oradan Türkiye’ye gelmeye çalışıyor. Yıldız, Kuzey’in önce kaçtığını düşünüyor. Ama son anda Kuzey’i karşısında görünce rahatlıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, isteme ve nişan için hazırlıklara başlar. Yüzükleri aldıktan sonra kuaföre gider. Yıldız’ın tam saçları yapılacakken birileri gelip kuaförden salonu boşaltmasını ister. Nişanı olacak Yıldız, alttan almaya çalışır. Ama hareketler çoğalınca dayanamayıp kavga eder. Akşam Şeref, Yaşar’dan Yıldız’ı oğluna ister. O da kızına isteyip istemediğini sorar. O da babasına, onun bileceğini söyler. Yaşar, tam Yıldız’ı Kuzey’e verdiğini söyleyecekken Cevher içeri girer ve kızı vermeyeceğini söyler.

Daha sonra şaka yaptığı ortaya çıkar. Yıldız ile Kuzey’in sonunda nişan yüzükleri kesilir. Yıldız, çalıştığı iş yerine ortak olur. Kuzey, önce evlendikten sonra Yıldız’ın çalışmasına karşı çıkar. Nişanı atmakla tehdit edilince mecbur kalır kabul etmeyi. Çay bahçesinde kadınlar matinesi düzenlenir. Sanatçı bulamayınca Yıldız, Sefer’den şarkı söylemesini ister.

Orada kadınlar Sefer’e asılınca Nahide, ortalığı birbirine karıştırır. Kına gecesi öncesi kız ve erkek hamamı düzenlenir. Kadınlar hamamda kendi aralarında eğlenirken, kuaförde kavga ettikleri kadınlar oraya da gelir ve hamamı kapattıklarını söyleyip onları kovar. Bu sefer daha büyük bir kavga olur ve Yıldız karakola düşer. Kuzey, Yıldız ve kızları kurtarmak için karakola gidip komisere dil döker.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Yine Kaçmasından Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler