Ana SayfaÜnlülerFox Tv'nin Sevilen 4 Dizisi Final Kararı Aldı!

İlgili Postlar

Fox Tv’nin Sevilen 4 Dizisi Final Kararı Aldı!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden, Öğretmen dizisi, geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Fox Tv’nin üç diziye daha final yapacağı duyuldu. Kanal, reytingleri düşük dizileri final yapıp yeni dizileri yayınlama kararı aldı. Hangi diziler final yapıyor. Fox Tv’nin sevilen 4 dizisi final yapıyor. Ayrıntılar haberimizde…

 Zümrütüanka Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin Sevilen 4 Dizisi Final Kararı Aldı!

Fox Tv, önce Öğretmen dizisine final kararı aldı. Ardından Sen Çal Kapımı, Zümrütüanka ve Baraj dizisine final yapma kararı aldı. aldığımız haberlere göre, bu diziler gelecek hafta final yapacak. Dizilerin final kararının duyulmasından sonra izleyiciler çok üzülse de kanal yeni projelerini hayata getirmeye hatırlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisi, zaten yaz dizisi olarak proje edilmişti. Karşısına çıkan diğer diziler karşısında reyting yarışında yenik düştü.

Zümrütüanka dizisinin final kararı ise, yine aynı sebepten final kararı aldı. Baraj dizisi, zaten bir kaç haftadır reytinglerde büyük düşüş yaşadı. Şimdi Fox Tv kanalı gözünü yeni dizilere dikti. Bu final yapacak dizilerin yerine, yeni dizileri yayınlamak için projeler üretiyor. Sevilen dizilerden ayrılan oyuncuların hangi yeni projelerde yayınlanacağı ise büyük merak konusu oldu.

Sen Çal Kapımı, Baraj ve Zümrütüanka dizilerinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Dizilerin henüz final fragmanları yayınlanmadı. Öğrenilen bu karardan sonra bu dizilerin önümüzdeki haftalarda final bölümüyle ekrana gelmeleri bekleniyor. Fox Tv’de yayınlanan Sen Çal Kapımı ve Zümrütüanka dizilerinin yayın günleri değişti.

Çarşamba günleri yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi cumartesi gününe alındı. Cumartesi günü yayınlanan Zümrütüanka dizisi ise, çarşamba gününe alındı. Salı günleri yayınlanan Baraj dizisini, aynı gününde yayınlanmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler