Ana SayfaÜnlülerSıla ve Hazer Amani Çifti Boşanıyor!

İlgili Postlar

Sıla ve Hazer Amani Çifti Boşanıyor!

Sevilen şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani ‘nin boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir ikilinin boşanacağı haberleri kulaktan kulağa yayılıyordu. İkili bugün yazılı bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Sıla kimdir?

Sıla ve Hazer Amani’den Ayrılık Açıklaması

11 ay önce evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evlilikleri üzerinde karabulutlar dolandığı haftalardır söylentiler arasındaydı. İkilinin evlerini ayırdığı ve boşanmanın yakın olduğu iddia ediliyordu. İkili boşanma haberini doğrulayarak ortak bir açıklama yayınladılar.

“Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir.”

“Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.”

Sıla ve Hazer Amani Çiftin Düğününe Kimler Katıldı?

İddialara göre boşanmanın perde arkasında Hazer Amani’nin eski eşi var. Şarkıcı Hazer Amani’nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile sık sık görüşmesinden rahatsızlık duyarak Mumcuoğlu ile görüşmemesini istedi. Hazer Amani’nin ise bunu reddetmesi üzerine Sıla’nın birlikte yaşadıkları evi terk ettiği ve bunun üzerine boşanma kararı aldıkları iddialar arasında.

Hazer Amani: “Gayet Mutluyuz”

Sıla ve şef Hazer Amani karantina dönemini birlikte geçirerek Hazer Amani’nin Youtube kanalı için yemek videoları çekmişlerdi. Amani evde geçirdikleri süreç için şu ifadeleri kullanmıştı;

“Bu süre kafayı bile dışarı çıkarmadan, hatta alışverişe bile gitmeden geçti. Gayet mutluyuz. En sevdiğimiz şeylerle geçiyor vaktimiz; yemek yapıyor, müzik dinliyoruz. Mutfakta işimizi bitirip içeri geçiyoruz.”

“Sonra güzel bir müzik açıyor ve tekrar mutfağa giriyoruz. Tabii ki dikkat etmeye de çalışıyor, sabahları spor yapıyoruz. Güzel geçiyor. Bu işin ekonomik boyutu olmasa bırakın birkaç ayı bir sene bile evde durulur. Güzel okuma alışkanlıkları olanlar bu dönemde sıkılmaz.”

“Bu ara bol bol Güney Doğu Asya ve Uzak Doğu yemekleri yiyoruz. Hem sağlıklı, hem de içerisindeki bol baharattan dolayı bağışıklık sitemimizi güçlü tutuyor. Sevdiğimiz için de bize moral veriyor.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler