Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Behice Şermin'i Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Behice Şermin’i Tehdit Ediyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 74. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğunu duyunca yıkılır. Yılmaz’da, Müjgan’ın hamile olduğunu duyunca gidip Fikret’e silah çeker. Müjgan’ın, Fikret’ten hamile kaldığını zanneder. Yılmaz’a artık güvenemeyen Züleyha, Hünkar’ın işlerinin başına geçer. Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm ön izleme yayınlandı. Behice, Şermin’i tehdit ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Behice Şermin’i Tehdit Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova, 74. bölüm ön izlemesinde; Şermin, Behice’nin yaptığı oyunu anlıyor. Ona Fekeli’nin evinden gitmemek için adam bulup kendisini vurduğunu anladığını söylüyor. Behice, Şermin’e tokat atıp onun canına okuyacağını söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm ön izlemesi….

https://twitter.com/i/status/1331961110224924675

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice, tuttuğu adamdan kendisini dövmesini ardından, omzundan vurmasını ister. Adam, tam silahını ona doğrulttuğu sırada bir köpek gelir ve silah patlar. Behice, ağır yaralanır. Adam onu o halde görünce bırakıp kaçar. Müjgan, yine Yılmaz ile tartışır. Sürekli her şeyden şikayetçi olan Müjgan’a, Yılmaz kendisininden boşanıp kurtulmasını ister. O da sinirle valizlerini toplayıp gitmek için taksi çağırır.

Fikret, Müjgan’ın gitmesine mani olmaya çalışır. Onu, kararlı görünce yolda ikna edeceğini düşünüp arabasıyla onu hava alanına götürür. Müjgan, orada halasının eşyalarını tanır ve onun uçağa da binmediğini öğrenince telaşlanır. Yılmaz, durumu öğrenince yine Behice’nin bir işler peşinde olduğunu düşünür. Demir, Sevda’yla konuşup onu bir yere göndermeyeceğini hep beraber konakta yaşayacaklarını söyler.

Hatta, tüm Çukurova’nın durumu kabul etmesi için bir basın toplantısı düzenler. Basın toplantısında Yılmaz, Demir’in Züleyha’nın elini tuttuğunu görünce onu çok kıskanır ve onunla konuşmak için Gülten’den haber gönderir. Yılmaz, Züleyha’ya Müjgan’a oğlunun velayetini vereceğini onu annesine bırakacağını, bir an evvel onunla bir araya gelmek istediğini söyler. Züleyha, sonra konuşacağını söyleyince Yılmaz, sinirlenip onun Demir’le karı koca hayatı yaşayıp yaşamadığını sorar.

O sırada Müjgan, oraya gider. Onların konuşmalarını duyup kimseye bir şey belli etmeden bir plan yapar. Behice, iyileşip yine Fekeli’nin konağına yerleşir. Züleyha, çarşıya çıktığı sırada Müjgan onu takip eder. Eczaneye Leyla için ilaç almaya giren Züleyha’nın ardından Müjgan içeri girer. Eczacı Müjgan’ın hamilelik ile ilgili vitamin ilaçlarını görünce hayırlı olsun diler. Müjgan, Züleyha’ya bakıp Kerem Ali’ye, kardeş geldiğini söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan’ın Hamilelik Yalanı Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler