Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep'e Yaklaşmak İçin...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Zeynep’e Yaklaşmak İçin Bayram’ı Mı Kullanacak?

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Cemile’ye ayıp olmasın diye Mehdi’yle dans ediyor. Sonrasında Mehdi, ona sarılıp öpüyor. Ama Zeynep, onu affetmediğini söyleyip gidiyor. Burhan, Müjgan’ı istemeye geliyor. Ret edilince adamlarıyla birlikte Mehdi’nin dükkanını basıp onu dövüyor. Nazlı, Zeynep’i arayıp Mehdi’ye ulaşamadığını söyleyince merak edip oraya gidiyor. Mehdi, baygın şekilde bulunup hastaneye kaldırılıyor. Zeynep, onun yanında kalıyor. Mehdi, Zeynep’in telefonunu karıştırıp Barış’la otelde buluşacaklarını öğrenip peşlerinden gidiyor. O sırada Bayram’ı dilenirken görüyor. Mehdi. Zeynep’e yaklaşmak için Bayram’ı mı kullanacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’e Yaklaşmak İçin Bayram’ı Mı Kullanacak?

Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Saniye, Mehdi ile Zeynep’i öpüşürken görünce barıştıklarını zannedip mutlu oluyor. Ama Zeynep, Mehdi’yi itip onu affetmediğini söyleyip dönüp gidiyor. Nermin, Mehdi’nin Zeynep’i takip etmesinden endişelenip yine Barış’la konuşuyor. Barış, Zeynep’in bundan haberi olmadan bekleyip onun daha fazla ileri gidip gitmeyeceğini bakmaları gerektiğini söylüyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emine ile Sultan, ilk işlerini alıyor. Sabaha kadar uğraşıyorlar ama bir yemek ortaya çıkaramıyorlar. Saniye, onlara yardım etmeye çalıştıkça onu tersliyorlar. Onlar yattıktan sonra Saniye, mutfağa geçip tüm yemekleri yapıp bitiriyor. Emine ile Sultan, yemekleri görünce çok şaşırıyorlar. Mehdi, sürekli Kibrit’e mesaj çekip Zeynep’in evde olup olmadığını kontrol ediyor. Bunu anlayan Kibrit, babasıyla konuşuyor. Mehdi, Zeynep’in yeni çevresi olduğunu yeni insanlarla tanıştığı için onu korumak istediğini söylüyor. Kibrit ise ona, önce kendisini korumasını söylüyor.

Kibrit, Zeynep’in iş yerine gidiyor. Barış onu, odasına götürüp Kibrit’e bir keman veriyor. Çaldığını görünce de hediye ediyor. Mehdi, Kibrit’ten kendisini tek Saniye’nin sevdiğin öğrenince onunla buluşup konuşuyor. Müjgan ile Mehdi, evde tek başlarına kalıyor. Mehdi, ablasına neden karısıyla kendisini ayırdığını soruyor. Burhan, Müjgan’ı istemeye elinde çiçeklerle geliyor. Ama Mehdi, ablasının 20 yılda istese ona kaçabileceğini, ama babasının katiline baba dememek için yapmadığını söylüyor.

Müjgan’da aynı şeyi söyleyince Burhan, adamlarıyla birlikte Mehdi’yi dükkanında öldüresiye dövüyor. Nazlı, Mehdi’ye ulaşamayınca Zeynep’i arayıp merak ettiğini söylüyor. Zeynep, dükkana gidiyor. Açamayınca polis çağırıyor. Mehdi, yaralı bir şekilde bulunup hastaneye kaldırılıyor. Zeynep, sabaha kadar onun yanında kalıyor. Mehdi, Zeynep’in telefonunu karıştırıp Barış’la çekilmiş fotoğraflarını ve mesajlarını okuyor. Onların otelde buluşacaklarını öğrenince Zeynep’i takip ediyor. O sırada Bayram’ı, dilenirken görüyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Yanında Müjgan’dan Başka Kimse Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler