Ana SayfaDizilerSadakatsiz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan'a Ters Köşe Yapıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan’a Ters Köşe Yapıyor!

Kanal D’nin gözde dizilerinden Sadakatsiz 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan, maddi yönden iyice köşeye sıkışıyor. Ali, sürekli babasını sorup onun eve gelmemesinin sebebi olarak annesini gösterince Asya, oğlunu Volkan’ın evine bırakıyor. Derin, Asya’nın yanına gelip ondan hesap sorarken sancısı tutuyor. Asya, Derin’i hastaneye götürüyor. Volkan, Asya’yı Derin’i öldürmeye çalışmakla suçluyor. Ali, babasında kalmak istediğini söyleyince Asya, oğlunu arabaya bindirip götürüyor. Volkan, Asya’nın Ali’yi kaçırdığını düşünüyor. Asya, Volkan’a ters köşe yapıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Volkan’a Ters Köşe Yapıyor!

Sadakatsiz dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan’ın borçluları kendisini aramaya başlıyor. Dükkan sahibi de gelip onun bir an evvel dükkanı boşaltmasını istiyor. Gönül, kocasını yumuşatmaya çalışıyor. Volkan’ın damadı olacağını söylüyor. Ama Haluk bey, bunun asla olmayacağı konusunda diretiyor. Gönül, Volkan’la buluşup konuşuyor. Asya’nın uzaklara gitmesi karşılığında onun kızıyla evlenmelerine yardım edeceğini söylüyor.

SADAKATSİZ 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, sürekli babasını sormaya başlıyor. Sonra babasının eve gelmeyişinden ve onun evin anahtarını değiştirdiğinden kavgalı olduklarını anlıyor. Bu durumun da sorumlusu olarak annesini görüyor. Asya, ertesi gün Ali’yi Derin’le Volkan’ın kaldığı eve götürüp bırakıyor ve babasının onu okula bırakacağını söylüyor. Kapıyı derin açıyor. Volkan, Ali’yi görünce çok şaşırıyor. Ali, babasına Derin’in kim olduğunu soruyor. O da arkadaşı olduğunu söylüyor.

Derin, bu duruma bozulup Asya’nın yanına gidiyor ve onun ne yapmaya çalıştığını soruyor. O sırada sancısı tutan Derin’i Asya, hastaneye yetiştiriyor. Oraya annesi ile babası da geliyor. Derin’in hamile olduğu, hemde Volkan’dan hamile olduğu ortaya çıkıyor. Haluk bey. bu durumun ortaya çıkmasından çok utanıyor.

Ali, yine annesini suçluyor ve babasıyla kalmak istediğini söylüyor. Asya, Ali’yi arabasına bindirip götürüyor. Babasına ulaşmaması için de telefonunu arabadan atıyor. Volkan, onları takip ediyor ve kayıp edince endişelenip polisi arıyor. Asya, Volkan’ı arayıp evde olduğunu söylüyor. Volkan’a, Ali’yi ona vermektense öldürdüğünü düşünmesini sağlıyor. Oğlunun Asya tarafından öldürüldüğünü düşünen Volkan, Asya’nın üzerine yürüyünce o düşüp başından yaralanıyor. O sırada Ali geliyor ve babasının annesini dövdüğünü zannediyor.

Sadakatsiz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Derin’i Öldürmeye Çalışmakla Suçluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler