Ana SayfaDizilerZümrütüanka 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamit İle Serhat Birbirlerini Vuruyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamit İle Serhat Birbirlerini Vuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zümrüt, Deniz’in Serhat’ı öptüğünü görüyor. Ama Deniz’in ne yapmaya çalıştığını anlayıp konağı terk ediyor. Serhat’ta Işık’ı da alıp Zümrüt’le birlikte gidiyor. Azimet, Serhat’ı geri getirmek için Abbas’ın konağa geleceğini söylüyor. Serhat, onun konağa gelmesini istemediği için kendisi geri konağa dönüyor. Hamit, Sühandan’ı istemek için konağa gidiyor. Ama alamayınca sağa sola ateş ediyor. Kurşunlardan biri Işık’a denk geliyor. Işık, hastanede hayatını kaybediyor. Serhat, Hamit’i buluyor ve silahını ona doğrultuyor. O da silahını çekiyor. Hamit ile Serhat, birbirlerini vuruyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Hamit İle Serhat Birbirlerini Vuruyor!

Zümrütüanka 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sühandan, Zümrüt’ün evine gidiyor. Nevbahar gelip onu eve götürüyor. Canan ise, Sühandan’ın gitmesiyle onun eşyalarını avluya attırıp yakıyor. Hamit, babasına karşı gelip kendisinin Sühandan’ı sevdiğini söylüyor ve evden kovuluyor. Zümrüt, Deniz’in Serhat’ı öptüğünü görünce onların ne yapmaya çalıştıklarını anladığını söyleyip konaktan ayrılıyor. Serhat’ta, Işık’ı alıp babaannesine restini çekiyor. Deniz, Işık’ı bırakmak istemeyince Serhat, onun kızının umurunda olmadığını bildiğini söylüyor.

ZÜMRÜTÜANKA 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Cihan’ın yanına gidip onunla konuşuyor. Behram, Cihan’ın Zümrüt’ün arkasından nasıl baktığını görüp onunla iş birliği yapmayı teklif ediyor. Azimet, Serhat’la konuşup eğer o konağa gelmezse Abbas’ı getireceğini söylüyor. Öyle olunca Serhat, konağa dönmeye karar veriyor. Ama Zümrüt, onunla gelmeyeceğini söylüyor.

Sühandan’la konuşmaya konağa giden Hamit, kovuluyor. Kovulan Hamit, istediği cevabı Sühandan’dan da alamayınca sinirinden havaya ateş etmeye başlıyor. Serhat, içeri girdiğinde Işık’ın vurulduğunu görüyor ve onu alıp hastaneye yetiştiriyor. Işık ameliyata alınıyor. Ama hayatını kaybediyor. Serhat, Hamit’i bulmak için Behram’ın karşısına çıkıyor. Behram, durumu öğrenip Hamit’i oradan uzaklaştırıyor.

Hamit, Canan’ın telefonunu ele geçirip Sühandan’ı arıyor. Ona uzaklara kaçmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor. Ama Nevbahar, kızının konuşmalarını duyup Serhat’a Hamit’in yerini söylüyor. Serhat, Hamit’i bulunca ona silahını çekiyor. Hamit, kaçmaya başlıyor. Zümrüt ile Sühandan, iki el silah sesi duyuyor. Oraya gittiklerinde Serhat’la Hamit’in vurulup yerde yattıklarını görüyorlar.

Zümrütüanka 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hamit Yanlışlıkla Işık’ı Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler