Ana SayfaDizilerSadakatsiz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yı Derin'i Öldürmeye Çalışmakla Suçluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Derin’i Öldürmeye Çalışmakla Suçluyor!

Kanal D’nin gözde dizilerinden Sadakatsiz 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derin, kapıyı açar ve Ali’yi karşısında görür. Ali, ona babasının orada olup olmadığını sorar. Volkan, Ali’yi karşısında görünce ne yapacağını bilemez ve onun orada ne aradığını sorar. O da, annesinin kendisini oraya bıraktığını okula onun götüreceğini söylediğini söyer. Sonra Ali babasına, neden orada olduğunu sorar. Volkan, ona ne cevap vereceğini bilemez. Sadakatsiz 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Volkan Asya’yı, Derin’i öldürmeye çalışmakla suçluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’yı Derin’i Öldürmeye Çalışmakla Suçluyor!

Sadakatsiz dizisinin 8. bölüm 2. fragmanında; Derin, Asya’nın evine gidip ona hakaret ediyor. Daha sonrasında Volkan, gelip onun Derin’i öldürmeye çalıştığını öğrendiğini, onun asla Ali’nin velayetini alamayacağını söylüyor. Asya da Volkan’a, bunu asla yapmasına izin vermeyeceğini söylüyor.

İşte Sadakatsiz 8. bölüm 2. fragmanı….

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, hastaneden eşyalarını toplayıp oradan ayrılır. Hastaneye yeni gelen psikiyatri doktoru Asya’nın masum olduğuna inanır ve onun asistanına dosyalara bakıp Nil’i bulup konuşmasını ister. O da gidip Nil’i bulur ve onu baş hekimle konuşmak için razı eder. Zaten Nil, Sinan’nın Asya’ya böyle bir şey yaptığı için önceden onu arayıp özür dilemiştir. Ama ne yapacağını bilememiştir.

Bu arada Mert’in eve gidecek yüzü yoktur. Bahar’ın da onu affetmeye, Mert, eve girip o yokken eşyalarını almak ister. Ancak yapamaz. Bahar geldiğinde ona bir sürpriz yemek yapmak ister. Ancak başaramaz. Bahar, eve geldiğinde ona çocuk yapmak istediğini söyler. Haluk bey, Volkan’a yaptığı yatırımı geri çeker ve parasını ondan geri ister.

Volkan, para aramaya başlar ama bulamaz. Bu durumu öğrenen Asya, Haluk beye gidip onun Volkan’a yaptığı yatırımı geri çekmemesini, yatırımın karının yarısını kendisine vermesini, aksi taktirde inşaatın yapılacağı yerin yasa dışı olduğunu, artı kızıyla Volkan’ın yasak aşkını ifşa edeceğini söyleyip onu tehdit eder.

Haluk, Volkan’a gidip, çocuğunun velayetini Asya’ya vereceğini ve o projenin gelirini de ona vereceğini söyler. Volkan, bunu kabul etmez. Bahar’a gidip, boşanma davasında Mert’le Asya’nın birlikte olduğuna dair ifade vermesini ister.

 Sadakatsiz 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Oğlunu Karşısında Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler