Ana SayfaDizilerKefaret 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Bulduğu Kız Gerçekten Elif Mi?

İlgili Postlar

Kefaret 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Bulduğu Kız Gerçekten Elif Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi Kefaret, 2. yeni bölümüyle 29 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümünde; Zeynep, telefonuna gelen resimden onun Elif olup olmadığından emin olamaz. Artık onu unuttuğunu düşünmeye başlar. Sinan, ona destek olup bir annenin evladının gözlerini unutamayacağını söyler. Bu arada Can, evden kaçar. Zeynep. birde Can’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşar. Gidip Meltem’e yaptıklarının hesabını sorar. Ahmet’te, tüm olanların sorumlusu olarak Zeynep’i gösterir. Kefaret, 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in bulduğu kız gerçekten Elif mi?

Pazar Dizileri 2020

Zeynep’in Bulduğu Kız Gerçekten Elif Mi?

Kefaret 2. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, artık kimseyi yanında istemiyor. Sinan, artık onun kaprislerinden bıkıp eski sevgilisine dönüyor. Ahmet, Zeynep’le tekrar beraber olmak isteyip Meltem’den uzaklaşıyor. Zeynep, kızına kavuşmaktan başka derdi yoktur. Bir parkta kızıyla buluşuyor. Elif, ondan ayrıldığında henüz üç yaşında olduğu için annesini tanıyamıyor. Can ise, isyan edip evi terk ediyor.

İşte Kefaret 2. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, Zeynep’i komşusu Meltem’le aldatır. Zeynep’in bundan haberi yoktur. Ancak tüm komşular Ahmet’in Meltem’in evine girip çıktığını görür. Meltem, hapiste olan kocasıyla boşanmıştır. Hapisten çıkan Zeki, Meltem’in evine gidip ihanetinin hesabını sorar. O anları Zeynep görür. Ahmet, Zeki’yi bulup bir daha Meltem’in karşısına çıkmamasını söyler.

Ahmet, Zeynep, Meltem ve çocuklar hep birlikte okula gider. Yolda Ahmet, benzinlikte durur. Meltem’le Zeynep’te, su almak için iner. O sırada Can, tuvaleti gelen Elif’i arabadan indirir. O arada Elif kaybolur. Benzinliğin kamerasından Elif’in maskeli biri tarafından kaçırıldığı görünür. Komiser Sinan, Elif’i bulmak için gelip herkesi sorgular. Sorgulama sırasında Ahmet ile Meltem’in yasak aşkını öğrenir. Zeki, Meltem’i arayıp Ahmet’in kızını kaçırıp küçük parçalara ayırdığını söyler.

Sonrasında Zeki, kaza yapıp oracıkta ölür. Zeynep, kocasının ihanetini öğreniyor ve ondan ayrılır. Ahmet, Meltem ve Can ile birlikte yaşamaya başlar. Sinan komiser ise, Zeynep’in soruşturması sırasında işten kovulup işsiz kalır. Aradan beş yıl geçer ve hala Elif’in izine rastlanmaz. Psikolojisi bozulan Zeynep’te işinden kovulur ve elindeki tüm parasını Medyumlara verir.

Sıfırı tüketince insanlara ulaşmak için bir binanın tepesine çıkıp canlı yayın yapar. Eğer kızını gören bulan olmazsa kendisini oradan atacağını söyler. En sonunda bir mesaj ve fotoğraf gelir. Mesajda kızının elinde olduğu yazar. Zeynep, mesaja inanmasa da Sinan’ın zoruyla fotoğrafa bakar.

Kefaret 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Çocuklarıyla Olan Sınavı Bitmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler