Ana SayfaDizilerKefaret 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Çocuklarıyla Olan Sınavı Bitmiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Çocuklarıyla Olan Sınavı Bitmiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kefaret, 2. yeni bölümüyle 29 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümünde; Zeynep, Ahmet ile evliliğinden bir oğlu bir de kızı vardır. Bir gün Elif, benzinlikten kaçırılıyor. Zeynep, kızının kaybolmasından sonra kocasının en yakın arkadaşı Meltem’le ilişkisi olduğunu öğrenir. Psikolojisi de bozulan Zeynep, Ahmet’ten ayrılır. Tüm parasını kızını bulmak için medyumlara verir. Ona yardım eden komiser Sinan, işinden olur. Aradan beş yıl geçer ve Elif hala bulunamaz. Zeynep, bir binanın tepesine çıkıp canlı yayın yapar. Eğer kızı bulunmazsa canlı yayında intihar edeceğini söyler. Son anda bir mesaj ve fotoğraf gelir. Kefaret 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in, çocuklarıyla olan sınavı bitmiyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep’in Çocuklarıyla Olan Sınavı Bitmiyor!

Kefaret 2. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, telefonuna gelen resimden onun Elif olup olmadığından emin olamıyor. Artık onu unuttuğunu düşünmeye başlıyor. Sinan, ona destek olup bir annenin evladının gözlerini unutamayacağını söylüyor. Bu arada Can, evden kaçıyor. Zeynep. birde Can’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Gidip Meltem’e yaptıklarının hesabını soruyor. Ahmet’te, tüm olanların sorumlusu olarak Zeynep’i gösteriyor.

İşte Kefaret 2. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, Zeynep’i komşusu Meltem’le aldatır. Zeynep’in bundan haberi yoktur. Ancak tüm komşular Ahmet’in Meltem’in evine girip çıktığını görür. Meltem, hapiste olan kocasıyla boşanmıştır. Hapisten çıkan Zeki, Meltem’in evine gidip ihanetinin hesabını sorar. O anları Zeynep görür. Ahmet, Zeki’yi bulup bir daha Meltem’in karşısına çıkmamasını söyler.

Ahmet, Zeynep, Meltem ve çocuklar hep birlikte okula gider. Yolda Ahmet, benzinlikte durur. Meltem’le Zeynep’te, su almak için iner. O sırada Can, tuvaleti gelen Elif’i arabadan indirir. O arada Elif kaybolur. Benzinliğin kamerasından Elif’in maskeli biri tarafından kaçırıldığı görünür. Komiser Sinan, Elif’i bulmak için gelip herkesi sorgular. Sorgulama sırasında Ahmet ile Meltem’in yasak aşkını öğrenir. Zeki, Meltem’i arayıp Ahmet’in kızını kaçırıp küçük parçalara ayırdığını söyler.

Sonrasında Zeki, kaza yapıp oracıkta ölür. Zeynep, kocasının ihanetini öğreniyor ve ondan ayrılır. Ahmet, Meltem ve Can ile birlikte yaşamaya başlar. Sinan komiser ise, Zeynep’in soruşturması sırasında işten kovulup işsiz kalır. Aradan beş yıl geçer ve hala Elif’in izine rastlanmaz. Psikolojisi bozulan Zeynep’te işinden kovulur ve elindeki tüm parasını Medyumlara verir.

Sıfırı tüketince insanlara ulaşmak için bir binanın tepesine çıkıp canlı yayın yapar. Eğer kızını gören bulan olmazsa kendisini oradan atacağını söyler. En sonunda bir mesaj ve fotoğraf gelir. Mesajda kızının elinde olduğu yazar. Zeynep, mesaja inanmasa da Sinan’ın zoruyla fotoğrafa bakar.

 Kefaret 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fotoğraftaki Kız Gerçekten Zeynep’in Kızı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler