Ana SayfaDizilerAlev Alev 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çiçek Yardım İstemek İçin Rüya'yı...

İlgili Postlar

Alev Alev 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çiçek Yardım İstemek İçin Rüya’yı Arıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Alev Alev, 4. yeni bölümüyle 26 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gözaltına alınan Ömer Rüya’ya, kendisinin avukatı olmasına izin vermeyeceğini söyler. Rüya’nın babası, en başka bu duruma karşı çıkar. İskender, Şimay’i görmeye gider. Çiçek, onu görünce İskender’e kendisinin katili olduğunu söyler. Rüya, Cemre’yi görmeye Ozan’ın evine gider. Çelebi, Ozan’ın Cemre’yi koruduğunu öğrenip onun evine gider. Ozan’ın annesi, Çelebi’ye Cemre’nin evde olduğunu söyler. Cemre, Çelebi’nin ayak seslerini duyup eline geçirdiği şeyi onun kafasına vurmak için hazırlanır. Alev Alev 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çiçek, yardım istemek için Rüya’yı arıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek Yardım İstemek İçin Rüya’yı Arıyor!

Alev Alev 4. bölüm 2. fragmanında; Cemre, Ozan’ın kendisini korumasını istemiyor. Bir esaretten kaçarken birine geçmek istemediğini söylüyor. Rüya, Ömer’i kurtarmak için uğraşıyor. İskender ise, Rüya ile Ömer’in yakınlaşmasını gördükçe öfkeden deliye dönüyor. Bülent, Şimay zannettiği Çiçek’in odasına girmeyi başarıyor. Çiçek, bir telefon bulup Rüya’yı arıyor. Rüya, Çiçek’in öldüğünü zannettiği için onu tanıyamıyor.

İşte Alev Alev 4. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Ömer’in taksiciyi aramasıyla bir eczaneye girip oradan kaçmayı başarır. Çelebi, taksinin kamera kayıtlarını bulup taksiciyi konuşturur. Onun telefon kayıtlarından Çelebi, Cemre’nin izini bulur. Cemre, kızıyla ilk kez özgür olmanın tadını çıkarır. Sonra bir otele yerleşirler. Güneş, ateşlenince Cemre, telaşlanır ve eczaneye gidip ilaç alıp gelir. Ama Güneş’in ateşi inmez.

Tomris, Çiçek’e durumu göz yaşlarıyla anlatır. Onun ses telleri için bir ameliyat ettirir ve sonrasında torunuyla görüştürür. Çocuk, babasının annesine uyguladığı şiddetten dolayı konuşamaz. Şimay’ın kocası Bülent, çıkıp gelir. Tomris’ten karısını ve oğlunu ister. Ama Tomris, önce kendisini öldürmesi gerektiğini söyleyip istediği parayı sorar. Daha sonra kızına kazan dibi, kızarmış patates deyince, Tomris, ona tokat atıp gönderir.

İskender, yangın olduğu gün orada aslında bir tarihi eser kaçakçılığı yapmak istemiştir. Ama tüpün patlamasıyla durum değişmiştir. İskender, bir günah keçisi bulmak zorunda kalır ve oda Ömer olur. Yalancı şahitler bulup Ömer’i şüpheli durumuna düşürür. Rüya, hayatını kurtaran Ömer’in avukatı olmak ister.

Alev Alev 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’yi Okan’ın Evinde Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler