Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 13. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Selim Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 13. Bölümden İlk Sahne Yayınlandı! Selim Ölüyor Mu?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, Namık’a özür yerine küfür edip gidiyor. Namık, bu olaydan sonra Cengiz’e, tehditler savuruyor. Cengiz, onun sonu oluyor. Yamaç, Cengiz tarafından işkence ediliyor. İşkencenin sonunda Yamaç, altınların elinde olduğunu kendisini özgür bıraktığı taktirde altınların onun olacağını söylüyor. Çağatay, Ögetay’ın işini bitirmek için Cumali’yi kullanıyor. Onları uzaktan takip eden Çağatay, Selim’i yada Selim sandığı kişiyi hedef alıp vuruyor. Çukur 4. sezon 13. bölüm ilk sahne yayınlandı. Selim, ölüyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Selim Ölüyor Mu?

Çukur 4. sezon 13. bölüm ilk sahnesinde; Selim, Akın’ı yanına çağırıp, kendisinin bir süre ortalarda olamayacağını söylüyor. Telaşlanan Akın. ona nereye gittiğini soruyor. Selim’de ölmeye gitmediğini, annesinin ve kardeşinin ona emanet olduğunu. ama bunun sadece ikisi arasında kalacağını söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 13. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 4. SEZON 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, Namık’tan özür dilemiyor. Namık ise, Cengiz’e ona güvenip geldiğini onun adamlarına bile söz geçiremediğini söyleyip hakaret ediyor. Cengiz, Namık’ı bir işaretiyle oracıkta öldürüyor. Cumali ile Selim, Sefa’nın evine pusu kurduğu sırada, Yamaç arabasının müziğini açıp ağabeylerine işaret veriyor ve geri döndüğünü haykırıyor. Sefa. makineli tüfeğiyle her yeri tarıyor. Ancak, Koçovalı kardeşler onun hakkından geliyor.

Bu arada onun elinde olan Fidan’ı kurtarıyorlar. Fidan’ın her yeri kırık içerisindedir. Cengiz Yamaç’ı, yakalayıp zincirlere bağlıyor ve Murtaza’dan ona elektrik vermesini istiyor. Murtaza, bir kaç kere ona elektrik veriyor. Sonra ona müzik açık dinletiyor. İşkence bittikten sonra Yamaç, Cengiz ile Çağatay’a 12 milyon dolarlık altınlarının elinde olduğunu, altınları fabrikalarından birine sakladığını fabrikaların çalıştığı bir anda altınların havaya karışacağını söylüyor.

Bu kadar paraya dayanamayan Cengiz onu serbest bırakıyor. Yamaç, Cengiz’den aldığı imzalı kağıtla Ogetay’ın yanına gidiyor ve tüm fabrikalarındaki işçilerin maaşlarını ve tazminatlarını ödemesini istiyor. O da babasıyla konuştuktan sonra kabul ediyor. Cumali, tefeciyle görüşüp parasını verip tapuları almak için buluşuyor. Karşısında Çağatay’ı gören Cumali, köşeye sıkışıyor ve tapuların karşılığında onun abisi Ogetay’ı öldürmeyi kabul ediyor.

Yamaç, eve akşam yemeğine gidiyor. Abisi Selim ile tartışıyor ve mermisi olmayan bir silahı onun güvenini kazanmak için boynuna dayıyor. Selim, onu sınavından geçirmiştir. Cumali, Ogetay’ı öldürmek için pusu kuruyor. Ogetay’ın arabası havaya uçuyor. Çağatay, onları geriden izliyor. Adamlarına, Ogetay’ın öldüğünden emin olmalarını istiyor. O sırada Selim’i hedef alıp ateş ediyor.

Çukur 4. Sezon 12. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Selim Yamaç’ın Kendisini Vurmasına Engel Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler