Ana SayfaDizilerYasak Elma 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay Aşkı Başlamadan Mı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay Aşkı Başlamadan Mı Bitiyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 86. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halit’in ölümünden sonra, Ender Şahika ve Yıldız, aynı ifadeleri veriyor. Merakla beklenen Halit’in mirası açıklanıyor. Halit, çocuklarına şirket hisselerini eşit bir şekilde pay etmiştir. Halit Can ise, 18 yaşından sonra şirkette söz sahibi olacaktır. Mert, hemen şirketin zarara girdiğini söyleyip şirketi satmak istiyor. Ama Zehra, hisselerini ona vermiyor. Bu sefer Mert, Şahika’yla işbirliği yapıp şirketin kasasını boşaltmak için anlaşıyor. Caner, Emir ve Yıldız’ın annesi bir olup onu birileriyle tanıştırıp evlendirmeye zorluyor. Yıldız, Çağatay’ı beğenip onunla tanışmak için kırk takla atıyor. İkili sonunda tanışıyor. Yıldız, Çağatay aşkı başlamadan mı bitiyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Çağatay Aşkı Başlamadan Mı Bitiyor?

Yasak Elma 87. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Halit’in cenazesi kaldırıldıktan sonra, Ender Şahika ve Yıldız, bir araya geliyor. Birbirlerini bir daha görmemek üzere Halit’in ölümü hakkında konuşmamaya karar veriyorlar. Halit’in ölümünden sonra onun mirası avukatı tarafından açıklanıyor. Halit, çocuklarına şirket hisselerini eşit bir şekilde paylaştırılmasını vasiyet etmiştir. Ancak Halit Can, 18 yaşını doldurana kadar onun adına kurulan vakıftan sadece ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Yani Yıldız, yine beş parasız kalıyor.

YASAK ELMA 86. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, iş aramaya başlıyor. Bir işe kabul ediliyor. Adam hemen onu akşam yemeğine davet ediyor. Orada karısı gelip, Yıldız’ı kocasının metresi olmakla itam ediyor. Caner, Emir ve Yıldız’ın annesi onun için zengin koca aramaya başlıyor. Yıldız, adaylar arasından Çağatay’ı beğeniyor. Onun karşısına çıkmak için kılık bile değiştiriyor. Ancak, onun dikkatini çekemiyor. Üçüncü deneme de boşa çıkında artık vazgeçiyor.

Mert, şirketin iflas ettiğini söyleyip Hasan Ali’ye şirketi satmayı teklif ediyor. Ender, bu duruma karşı çıkıyor. Şahika ise, Mert’in ne yapmak istediğini anlayıp onun yanında olup şirketi satmayı kabul ediyor. Şirket çalışmalarına Hasan Ali’nin binasında başlıyor. Yıldız, oraya avukatla görüşmeye gidiyor. O da onu, Hasan Ali beyle görüştürüyor.

O sırada Hasan Ali’nin eski karısı gelip Yıldız’ı, onun metresi zannedip hakaret ediyor. Yıldız, Çağatay’la görüşebilmek için yine bir bahane bulup kapısını çalıyor. Çağatay’ın annesi Yıldız’ı tanıyor ve oğluna onun kocasının metresi olduğunu söylüyor.

Yasak Elma Dizisine Üç Oyuncu Birden Dahil Oldu! Dizinin 86. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler