Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe'yi Kanlar İçinde Görüyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe’yi Kanlar İçinde Görüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 29. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Sahra, Nare’nin ağzından bir laf alamıyor. Kendisine gelen Elvan, ambulansı arıyor. Sancar ile Nare, nişanlanıyor. Büyücülere giden Menekşe, Nare’nin evini basıp Sancar’a, bir oğlu olacağını söylüyor. Loki, hapisten çıkıp Menekşe’nin peşine düşüyor. Onun evini bulup karşısına çıkıyor ve boş karnına bıçak saptıyor. O sırada Sahra Loki’nin boynunu kesip onu öldürüyor. Elvan ile Nare, Menekşe’deki ses kaydını almaya onun evine gitmek için yola çıkıyor. Bunun haberini alan Sancar’da yola çıkıyor. Sancar. Menekşe’yi kanlar içinde yerde yatarken görüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Menekşe’yi Kanlar İçinde Görüyor!

Sefirin Kızı 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sahra, ilaç verdiği Nare’yi konuşturmaya çalışıyor. Ancak, o sürekli Sancar’ın bir bebeği olacağını sayıklıyor. Kendisine gelen Elvan, hemen ambulansı arayıp kendisiyle birlikte üç kişinin zehirlendiğini söylüyor. O sırada Nare’nin evinin önünde kavga eden Sancar ile Gediz. ambulans sesiyle irkiliyor. Evdekilerin zehirlendiklerini duyunca her ikisi de, Nare diye içeri koşuyor.

SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sahra, gelen sağlıkçılara ilk müdahaleyi yaptığını söyleyip kandırıp onları gönderiyor. Sancar, endişelenip onları hastaneye götürüp kan tahlili yaptırmak istiyor. Ama Sahra, onu ikna ediyor ve gidip Gediz’le buluşuyor. Nare, Gediz ile Sahra’yı mekanda görüyor. Sahra, Nare’yi görünce hemen tavrını değiştiriyor ve Gediz’in kendisini tehdit etmiş gibi gösteriyor. Sahra’ya acıyan Nare, onun evinde kalabileceğini söylüyor.

Menekşe, Sancar’ı kendisine bağlayıp Nare’den ayırmak için büyücülere gidiyor. Büyücü Menekşe’ye, Nare’nin kapısına sürmesi için yağ ve evinin kapısına gömmek için bir muska veriyor. Ayrıca, Sancar’ın kıyafetine dikmek için bir muska veriyor. Sancar ile Nare’nin nişanları oluyor. O sırada kapının önünde olan Menekşe, kapıyı dövüp Sancar’a bir oğul vereceğini söylüyor.

Loki, hapisten çıkıp Menekşe’nin peşine düşüyor. Menekşe, ertesi gün ultrasyon cihazını almak için konağa gidiyor. Annesi de, Sancar’ın kıyafetine muskayı dikmeyi başarıyor. Feride hala, Menekşe’yi görünce hamile olmadığını anlıyor. Loki, Menekşe’yi evinde bulup bıçaklıyor. Bıçaklar boş karnına isabet edince ona, hamile olmadığı halde Sancar’ı kandırdığını bildiğini söylüyor. O sırada Sahra, arkadan Loki’nin boynunu kesip öldürüyor. Sancar, oraya gittiğinde, yerde kanlar içinde yatan Menekşe’yi görüyor.

Sefirin Kızı 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Loki Menekşe’yi Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler