Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria'ya Mutluluklar Dileyip...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Maria’ya Mutluluklar Dileyip Ayrılıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 13. yeni bölümüyle 29 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mustafa, Gonca ile birlikte adliyeden çıkarken görünüyor. Maria ile Mustafa tartışıyor. Ondan sonra Maria arkasını dönüp gidiyor. Mustafa, göz yaşları içinde kalıyor. Yoksa Maria, Eda ile Mustafa’yı birlikte gördükten sonra bebeğini mi kaybetti? Nihat, Nahide’yle buluşup onu öpüyor. Maria ile Mustafa 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mustafa, Maria’ya mutluluklar dileyin ayrılıyor.

Pazar Dizileri 2020

Mustafa Maria’ya Mutluluklar Dileyip Ayrılıyor!

Maria ile Mustafa dizisinin 13. bölüm 2. fragmanında; Mustafa, öfkeli bir şekilde Maria’ya mutlu olmasını temenni edip göz yaşları içinde onu terk ediyor. Maria’da aynı şekilde bebeğine hazırladığı odada onun patiklerini sevip göz yaşlarına boğuluyor. Nahide, son günlerini yaşanan Nihat’ı yalnız bırakmıyor.

İşte Maria ile Mustafa 13. bölüm 2. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Çiçek’in konağa gelmesiyle İclal’in psikolojisi iyice bozulur. Kudret, bir erkek torunu olduğu için İclal’le konuşup onun konakta kalacağını söyler. Zeyno’nun bu durumdan sonra haberi olu ve bebeği kucağına alıp balkondan atlamaya çalışır. Galip, Maria’yı kaçırıp elini ayağını bağlar. Maria, yerdeki cam kırıklarına ulaşıp bağlardan kurtulur. Ancak Galip onu yine yakalar. Mustafa’yı arayan Galip, ondan Eda’yı getirmesi karşılığında Maria’yı vereceğini söyler.

Nihat’la anlaşan Mustafa, Galip’e bir oyun oynarlar. Buluşma yerinde Mustafa, Maria’yı alıp Eda’yı verir. Galip, arabasıyla biraz ilerledikten sonra önünü silahlı adamlar çevirir ve elinden Eda’yı alır. Galip, abisini ve Mustafa’yı görünce şok olur. Nisan ile Rüzgar, gizlice evlenip beş parasız bir otele yerleşir. Aileleri tarafından aranan ikili orada yakalanır. Kaçarken Rüzgar, kaza geçirip kolu kırılır. Mecbur kalıp Rüzgar, Nisan’ı ailesinin yanına götürür.

Kudret, durumu öğrenince kızını almaya gider. Ancak evlendiğini öğrenince eve gelip Nisan’ın eşyalarını yakmalarını ister. Zeyno, bir de bu haberin üzerine kendisini balkondan aşağı atar. Kudret. Çiçek’le konuşup bebeğini bırakıp evden gitmesini ister. Ama o asla oğlunu bırakmayacağını söyler. Mustafa, Gonca’ya bir an evvel boşanmak istediğini, bundan sonra Maria’yla annesinin evinde yaşayacaklarını söyler. Mustafa, Maria için hazırlık yaparken Eda oraya gelip saldırıya uğradığını söyler. O sırada oraya gelen Maria, onlara el ele görür.

Maria İle Mustafa 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Mustafa’yı Terk Mi Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler