Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'dan Menekşe'nin Mezarını Kazmasını...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’dan Menekşe’nin Mezarını Kazmasını İstiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 30. yeni bölümüyle 30 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sahra, Nare’nin ağzından bir laf alamaz. Kendisine gelen Elvan, ambulansı arar. Sancar ile Nare, nişanlanır. Büyücülere giden Menekşe, Nare’nin evini basıp Sancar’a, bir oğlu olacağını söyler. Loki, hapisten çıkıp Menekşe’nin peşine düşer. Onun evini bulup karşısına çıker ve boş karnına bıçak saplar. O sırada Sahra Loki’nin boynunu kesip onu öldürür. Elvan ile Nare, Menekşe’deki ses kaydını almaya onun evine gitmek için yola çıkar. Bunun haberini alan Sancar’da yola çıkar. Sancar. Menekşe’yi kanlar içinde yerde yatarken görür. Sefirin Kızı 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nare, Sancar’dan Menekşe’nin mezarını kazmasını istiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’dan Menekşe’nin Mezarını Kazmasını İstiyor!

Sefirin Kızı 30. bölüm 1. fragmanında; Yahya, Dudu’yu konağa getirip konuşuyor. Onun Dudu’ya birlikte olduğunu duyan Feride, durumu çok yadsıyor. Melek, annesine gelin hamamı yapacaklarını söylüyor. Nare, düğünden önce gelin hamamına gidiyor. Menekşe’ye ne oluyor henüz belli olmuyor. Ama Nare, Sancar’a kendisinin nasıl Akın’a mezar kazdı ise, onunda Menekşe’ye mezar kazmasını istiyor.

İşte Sefirin Kızı 30. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Sahra, ilaç verdiği Nare’yi konuşturmaya çalışır. Ancak, o sürekli Sancar’ın bir bebeği olacağını sayıklar. Kendisine gelen Elvan, hemen ambulansı arayıp kendisiyle birlikte üç kişinin zehirlendiğini söyler. O sırada Nare’nin evinin önünde kavga eden Sancar ile Gediz. ambulans sesiyle irkilir. Evdekilerin zehirlendiklerini duyunca her ikisi de, Nare diye içeri koşar.

Sahra, gelen sağlıkçılara ilk müdahaleyi yaptığını söyleyip kandırıp onları gönderir. Sancar, endişelenip onları hastaneye götürüp kan tahlili yaptırmak ister. Ama Sahra, onu ikna ediyor ve gidip Gediz’le buluşur. Nare, Gediz ile Sahra’yı mekanda görür. Sahra, Nare’yi görünce hemen tavrını değiştirir ve Gediz’in kendisini tehdit etmiş gibi gösterir. Sahra’ya acıyan Nare, onun evinde kalabileceğini söyler.

Menekşe, Sancar’ı kendisine bağlayıp Nare’den ayırmak için büyücülere gider. Büyücü Menekşe’ye, Nare’nin kapısına sürmesi için yağ ve evinin kapısına gömmek için bir muska verir. Ayrıca, Sancar’ın kıyafetine dikmek için bir muska verir. Sancar ile Nare’nin nişanları olur. O sırada kapının önünde olan Menekşe, kapıyı dövüp Sancar’a bir oğul vereceğini söyler.

Loki, hapisten çıkıp Menekşe’nin peşine düşer. Menekşe, ertesi gün ultrasyon cihazını almak için konağa gider. Annesi de, Sancar’ın kıyafetine muskayı dikmeyi başarır. Feride hala, Menekşe’yi görünce hamile olmadığını anlar. Loki, Menekşe’yi evinde bulup bıçaklar. Bıçaklar boş karnına isabet edince ona, hamile olmadığı halde Sancar’ı kandırdığını bildiğini söyler. O sırada Sahra, arkadan Loki’nin boynunu kesip öldürür. Sancar, oraya gittiğinde, yerde kanlar içinde yatan Menekşe’yi görür.

Sefirin Kızı 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe’yi Kanlar İçinde Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler