Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya'nın Değişimi Doktor Hanımı Duygulandırıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Alya’nın Değişimi Doktor Hanımı Duygulandırıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 13. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selvi, evlendikten sonra hamile kalır. Kocası ona, eğer erkek çocuk doğurmazsa onu babasının evine bırakacağını söyleyip döver. Sürekli yeni bir korkuyla tanışan Selvi, babasının kendisini götürmesini ister. Ama Selvi, kocasının istediği gibi bir erkek çocuk doğurur. Hediye, hayatını feda ettiği insanların aslında kendisini hizmetçi yerine koyduğunu öğrenir. Kırmızı Oda 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Alya’nın değişimi doktor hanımı duygulandırıyor.

Cuma Dizileri 2020

Alya’nın Değişimi Doktor Hanımı Duygulandırıyor!

Kırmızı Oda 13. bölüm 2. fragmanında; Alya, artık bambaşka birisi oluyor. Yaşıtları gibi gerçek hayata dönen Alya, polikliniğe geliyor. Onu gören Tuna, çok şaşırıyor ve hemen onu doktor hanıma götürüyor. Alya, doktor hanıma yaptıklarından dolayı teşekkür edip onunla vedalaşıyor. Doktor hanım ve Tuna, Alya’nın ilk geldiği günü hatırlayıp duygulanıyorlar.

İşte Kırmızı Oda 13. bölüm 2. fragmanı…

KIRMIZI ODA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Selvi, ikinci seansı için yine doktor hanımla bilgisayar üzerinden görüşmeye başlar. Selvi, evlendikten sonra, evdeki hizmetçiyi görümcesi götürür. Ona evin tüm işlerini bundan sonra onun yapacağını söyler. Eşinin kızları önce Selvi’yi küçümserler. Sonra ona acıyıp yakınlık kurmaya başlarlar.

Selvi, evlendikten bir kaç gün sonra eşi tarafından dövülmeye başlar. Kızlarını da döven adam evde adeta terör estirir. Selvi, annesinin eline sıkıştırdığı parayla evden kaçmak ister. Ama kapıların kilitli olduğunu öğrendikten sonra annesi gibi kaderine razı gelip kızlarla iyi geçinmeye başlar. Eşi de ne derse yapar. Selvi, eve geldiği günden beri hiç evden çıkmadan orada yaşadığını anlatır.

Doktor hanım Alya’nın evine gider. Alya, o gelmeden önce evden çuvallar dolusu çöp atar. Doktor hanım eve girdiğinde. küf toz kokusunu hisseder. Alya, doktor hanıma kahve yapar. Daha sonra ona, o evin ona göre olmadığını orada yaşamaması gerektiğini, yemek yapması gerektiğini, hatta bu konuda ona yardım edebileceğini söyler. Alya, doktor hanım gittikten sonra ilk kez kuaföre gider.

Hediye, yıllarca hasta olan annesine bakmıştır ve hiç özel hayatı olmamıştır. Ancak, annesinin ölüm döşeğinde anlattıkları karşısında şoka girip Doktor Piraye’nin yanına gelir. Evlatlık olduğunu öğrendiğini, kendisini annesinin sırf kendisine baktırmak için kullandığını anlatır. Daha fazla konuşamayan Hediye, kliniği terk etmek zorunda kalır.

Kırmızı Oda 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selvi Hamilelik Döneminde Yaşadıklarını Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler