Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan Hamile Olmadığını İtiraf...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan Hamile Olmadığını İtiraf Etmek Zorunda Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 74. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğun öğrendikten sonra kendisini odasına kapatıp göz yaşı döküyor. Behice, bir basın toplantısı verip kendisini vuranları Züleyha’nın azmettirdiğini söylüyor. Züleyha, Yılmaz’la görüşüp onu terk ediyor. Yılmaz, o çocuğun kendisinden olmadığını söylese de Züleyha ona inanmıyor. Çiftliğin başına geçe Züleyha, Hünkar’ın işlerini devir alıyor. Çukurova’da dolanan dedikodu Yılmaz’ın kulağına gidiyor ve Fikret’i bulup ona silah çekiyor. O sırada Fekeli gelip Yılmaz’a, engel olmaya çalışıyor. Müjgan, oraya gidip hamile olmadığını itiraf etmek zorunda kalıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan Hamile Olmadığını İtiraf Etmek Zorunda Kalıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğunu öğrendikten sonra Yılmaz’ın kendisine yaptığı suçlamaların sebebini anladığını düşünüyor ve eve gelip odasına kapanıyor. Müjgan’ın, hamile olduğunu herkes duyuyor. Şermin, hastaneye ilaç yazdırmak için gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğrenip herkese yayıyor. Yamanlar konağına da gidip duyduklarını anlatıyor. Züleyha, odasına çıkıp ağladığında Demir, onun yanına gidiyor ve onu kendisinden başka birinin sevmediğini söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 74. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, Züleyha’nın kendisini aradığını öğrenip küçük konakta onunla buluşuyor. Müjgan’ın hamile olduğunu duyan Yılmaz, Züleyha’ya onunla aylardır birlikte olmadığını söylüyor. Ama Züleyha, ona inanmıyor ve her şeyin bittiğini söyleyip gidiyor. Yılmaz, o sinirle eve gidiyor ve Müjgan’a nasıl hamile olduğunu herkesin içinde söylüyor.

Müjgan, onunla yalnız konuşmak istese de Yılmaz, onunla aylardır birlikte olmadığını eğer hamileyse o bebeğin babasının kendisi olmadığını söylüyor.  Behice, Fekeli’ye nasıl Yılmaz’ın Müjgan’ı iffetsizlikle suçladığını anlamadığını söyleyip onun başının etini yiyor. Fekeli, Yılmaz’ın bu yaptığını onaylamıyor. Ama Yılmaz, çocuğun kendisinden olmadığını yineliyor.

Çukurova’da, Fikret ile Müjgan’ın birlikte olduğu dedikoduları dolanmaya başlıyor. Bu en sonunda Yılmaz’ın kulağına gidiyor ve duyar duymaz Fikret’i bulup ona silahını doğrultuyor. Çetin, eve haber getiriyor. Fekeli ve Müjgan, Yılmaz’ı Fikret’e silah doğrultmuşken buluyor. Yılmaz’a önce Fekeli, engel olmaya çalışıyor. Sona Müjgan gelip, hamile olmadığını söylüyor. Müjgan’nın bu yaptığı karşısında Yılmaz ve Fekeli ne yapacak?

 Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan’ın Hamileliğini Öğrenen Züleyha Yılmaz’ı Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler