Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Yusuf'un Yanında Yağmur'u...

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Yusuf’un Yanında Yağmur’u Görünce Donuyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı, 2. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Suna’nın bulduğu parayla Yusuf, ameliyata alınır. Sadri’de ağır yaralı bir şekilde hastaneye getirilip ameliyata alınır. Yağmur, babasının vurulduğunu öğrenip hastaneye annesiyle birlikte gelir ve onun için gözyaşı döker. Suna, hem oğlu için dua ederken hemde Sabri’nin yaşaması için dua eder. Yusuf, kurtulur. Bir Annenin Günahı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Suna, Yusuf’un yanında Yağmur’u görünce donup kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Suna Yusuf’un Yanında Yağmur’u Görünce Donuyor!

Bir Annenin Günahı 2. bölüm 2. fragmanında; Yağmur, babasının mezarının başında göz yaşı döküyor. Çetin ise, Sabri’nin eşini teselli ediyor. Yusuf ile Yağmur, yakınlaşıyor. Babasını kaybeden Yağmur’u Yusuf teselli ediyor. Suna, oğlunu kurtarmak için yaptığı şeyi unutmaya çalışıyor. Ama Yusuf’un yanında Yağmur’u görünce, pekte geçmişinin kendisini kolay kolay bırakmayacağını anlıyor. İbrahim komiser, Suna’ya karşı olan ilgisini onun elini tutarak göstermeye çalışıyor. Suna ise, onun ilgisine karşılık vermiyor.

İşte Bir Annenin Günahı 2. bölüm 2. fragmanı….

BİR ANNENİN GÜNAHI DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Suna, üç çoğuyla birlikte kendi halinde yaşayan, balıkçılıkla geçinen bir insandır. Yusuf, hukuk fakültesi on sınıf öğrencisidir. Annesine yük olmak istemeyen Yusuf, fırınlara un taşıyıp para kazanmaya çalışır. Fenalaşıp hastaneye kaldırıldığında ameliyat olması gerektiği ve ameliyatının da iki yüz bin lira tuttuğu anlaşılır. Sadri. iflas eden bir mühahittir. İflas ettiğini anlayan Sadri, intiharı düşünür. Ancak kendisi ölürse ailesi beş parasız kalacağı için birinin kendisini öldürüp ailesinin sigortadan para almasını sağlaması gerekir.

O sırada Suna, onun yanına gelip oraya yatırdığı kooperatif parasını ister. O da bunun mümkün olmadığını ancak, eğer kendisini öldürürse o parayı vereceğini söyler. Suna, bu teklifi kabul etmeyip başka çareler arar. Ama kimseden para bulamaz. Sadri’de kendisini öldürtmek için hayat kadını bulur ama yine istediği olmaz. Sokakta yaşayan birini bulur ve ona para verip geleceği saati bekler ama gelmez. En sonunda Suna ondan alacağını almak için gelir. Bu sefer kendisi tetiği çekmesine yardım eder ve vurulup yere yığılır.

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf’u Kurtaran Suna Sadri İçin Dua Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler