Ana SayfaDizilerHekimoğlu 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Emre İle Zeynep'in Kapışmasıyla Alay...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Emre İle Zeynep’in Kapışmasıyla Alay Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 27. yeni bölümüyle 1 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastane SMA hastaları için bir yardım gecesi düzenler. Orada İpek’e, acile kanlı isal şikayetiyle bir hastanın geldiği haberi gelir. Ateş, hemen oradan bir bahane bulup hastaneye gider. Çocuğu gördükten sonra onun çok nadir bir hastalığa yakalandığını anlar. Ateş, 12 yıl önce böyle bir hastasını kaybetmiştir. Ekibini toplayan Ateş, İpek’in haberi olmadan sabaha kadar çocuğun teşhisini koymak için uğraşırlar. Ateş, zamanla yarışıp Can’ın hayatını kurtarır. Hekimoğlu 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Emre ile Zeynep’in kapışmasıyla alay ediyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Emre İle Zeynep’in Kapışmasıyla Alay Ediyor!

Hekimoğlu 27. bölüm 1. fragmanında; Ateş, 28 yaşında 10 gündür uyuyamayan bir hasta alıyor. Ekibine hastanın şikayetlerini söylüyor. Emre ile Zeynep, hastanın teşhisiyle ilgili birbirleriyle yarışıyor. Hastanın problemini çözen Zeynep, Emre’ye bir bakış atıyor. Emre ise artık Ateş’in acımasız mizah anlayışının kıskacı altına giriyor, Ateş, ikilinin arasındaki gerginliği ve yarışı fark edip onların kapışmasıyla alay ediyor.

İşte Hekimoğlu 27. bölüm 1. fragmanı…

 

HEKİMOĞLU 26. BÖLÜM ÖZETİ!

SMA hastaları için düzenlenen yardım gecesine herkes büyük bir heyecanla hazırlanır. Masada İpek’e acile kanlı ishal şikayetiyle bir hasta geldiği haberi gelir. İpek, hemen hastanın teşhisini koyup yapmaları gerekenleri söyler. Ateş’in aklına hemen, 12 yıl önceki kaybettiği hastası gelir. Kimseye bir şey belli etmeden Ateş, masadan kalkıp acile gider. Çocuğu gördükten sonra ekibini toplayıp döner.

Memoli, Zeynep ve Emre, Ateş’in neden bu hastayı kendi rızasıyla aldığını merak eder. Zeynep, Ateş’in odasına gizlice girip dosyalarını karıştırır. Bunu fark eden Ateş, onu odaya kilitler. Ateş, ekibine belki hastanın sabaha yaşayamayacağını söyleyip onlara yapmaları gereken testleri söyler. Dünyada 200 hastanın yakalandığı bu hastalığın belirtilerini taşıdığını düşünen hatta emin olan Ateş, tahlil sonuçları karşısında ne yapacağını bilemez.

Can’ın kalbinde bir kitleye rastlanır. Ateş, Can’ı kendi eliyle biyopsi yapar. Biyopsi sırasında Can’ın kalbi durur. Tam sekiz dakika sonra Can, hayata döner. Bu arada Ateş, Orhan’ı arayıp ondan İpek’i oyalamasını sağlar. Gece bittikten sonra İpek, olanları öğrenip hastaya Ateş’in müdahale etmesine engel olmaya çalışır.

Orhan Ateş’e, İpek’i oyunda elinin sağlam olduğunu hissettirip sadece beklediğini hiçbir şey yapmadığını anlatır. O da hemen hastalığı o anda çözüp hemen ekibine ekibine tekrar bağırsak testi yapmalarını ister. Onlar ise, daha önce yaptıklarını tekrar yapmalarının ne gerek olduğu için söylense de testi yaptıklarında Can’ın hastalığının Ateş’in tahmin ettiği hastalık olduğunu anlarlar. Tedavi başlar ve Can hayata döner. Bu arada Orhan, karısının kendisini kiminle aldattığını bulur.

 Hekimoğlu 27. Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Ateş Can’ın Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler