Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yaşar Yıldız'ın Evlenmesine...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yaşar Yıldız’ın Evlenmesine Engel Mi Olacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 41. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, kına gecesine yetişir. Sonrasında polis sirenleri duyan Sefer ile Kuzey, kendilerini yakalamaya geldiklerini düşünüp ilk gördükleri konteynere binerler. Konteyner hareket ettiğinde onun soğuk hava aracı olduğunu anlarlar. Bu arada Cevher gelip, aklanıp serbest kaldığını söyler. Sefer ile Kuzey ise, donmamak için birbirlerine sarılıp kurtulmak için dua etmeye başlarlar. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yaşar, Yıldız’ın evlenmesine engel mi olacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Yaşar Yıldız’ın Evlenmesine Engel Mi Olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, gelinliğini giyiyor. Kuzey ise, damatlığını giyip Yıldız’ı almaya gidiyor. Gelin alma sırasında Yaşar, kendisine gelip kızının Kuzey’le evlenmesine mani olmak için hazırlanıyor. İkilinin nikahları kıyılacağı sırada Yaşar geliyor. Kuzey, Yaşar’ın kendilerini vuracağını zannedip Yıldız’ın önüne geçiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yıldız, büyük bir heyecanla sabah kalkar kalkmaz kına kıyafetini giyer. Bahçeye çıkıp hiçbir şeyin hazır olmadığını görünce telaşlanır. Etrafındakilere içinde bir sıkıntı olduğunu söyler. Cevher, Kuzey’e Yıldız’ın amcası olduğunu ve eğer kendi sevgilisine kavuşmazsa onlarında kavuşmayacağını söyler. Hep beraber Anya’yı, ağabeylerinden istemeye giderler. Oraya gittiklerinde iki adam kız kardeşleri olduğunu söyledikleri Anya’yı, Cevher’e verme karşılığında başlık parası ister.

Akşam, kına gecesine yetişmesi gereken Kuzey, her dediklerine evet der. Ama adamlar on bin euro ister. Onu da verip uzaklaşacakları sırada Anya, ortadan kaybolur. Cevher, Anya’ya kavuşamayacağına üzülürken Kuzey’in derdi kına gecesine yetişememektir. Dönüş yolunda polisler Cevher’in arabasını çevirir. Araba çalıntı çıkar. Bagajdan da Anya çıkar. Durum böyle olunca, Sefer ile Kuzey oradan kaçar.

Perişan halde eve ulaşırlar. Bu arada Yıldız, Kuzey’in ortalarda olmayışından iyice panik atak olunca Nahide, ona ilaç verip uyutur. Kına gecesine yetişen Kuzey ile Yıldız, karşılıklı oynar. Yıldız, kınası yakılırken zorla da olsa ağlayamaz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Sefer Donmadan Kurtulabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler