Ana SayfaDizilerKefaret 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Bulunuyor Ama Annesini İstemiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Bulunuyor Ama Annesini İstemiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kefaret, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Zeynep’i binanın tepesinden indirmeyi başarıyor. Zeynep, hastaneye kaldırılıyor. Meltem’de aynı hastanede tedavi altına alınıyor. Ahmet, Can’ı bulup ondan Meltem’i yaralamasının nedenini öğreniyor. Zeynep, terk edilmiş bir inşaatta yaşamaya başlıyor. Sinan, eski sevgisiyle barışmak için onun yanına gidiyor. Ancak Zeynep’ten gelen telefonla yine onun yanına koşuyor. Kefaret 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif, bulunuyor ama annesini istemiyor.

Pazar Dizileri 2020

Elif Bulunuyor Ama Annesini İstemiyor!

Kefaret dizisinin 3. bölüm 1. fragmanında; Elif, Zeynep’e kendisini doğurup bırakmakla suçluyor. Sinan, Elif’i kaçıran adamı tutuklatmak için harekete geçiyor. Ama Zeynep, Elif’in kendisine alışması için o adama ihtiyaçları olduğunu söyleyip ona engel oluyor. Ahmet, Meltem’i terk etmek istiyor. Meltem ise, hamile olduğunu söylüyor. Sinan, Zeynep’e destek olmak için onunla birlikte o terk edilmiş inşaatta kalıyor. Onların ayrılamayacağını anlayan Sinan’ın ablası, evlenmelerini istiyor.

İşte Kefaret 3. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, telefona gelen fotoğrafa bakarken Sinan onu, bir hamleyle oradan aşağı indiriyor. Ahmet, hemen Zeynep’e bir sakinleştirici iğne yapıp onu hastaneye gönderiyor. Daha sonra Meltem’in yanına gidiyor. Meltem’i de aynı hastaneye götürüyor. Ahmet, her yerde Can’ı arıyor. Bulamayınca Zeynep, onun telefonuna yerleştirdiği programdan arkadaşında olduğunu anlıyor. Ahmet, Can’ı almaya gittiğinde arkadaşının babası o gün orada kalabileceğini söylüyor.

Sinan, Zeynep’le tartışıp onu terk ediyor ve eski sevgilisinin yanına gidiyor. Ona Zeynep’le arasındaki her şeyin bittiğini söylüyor. İkili birlikte kahvaltıya oturuyor. Zeynep, hastaneden kaçıp terk edilmiş bir inşaatta yaşamaya başlıyor. Kimseye de yerini söylemiyor. Ahmet, onu aramaya Sinan’ın evine gidiyor. Orada olmadığını Sinan’la aralarının bozuk olduğunu anlayınca ilk işi Meltem’in eşyalarını evden ablasına göndermek oluyor.

Zeynep, Can’ın yanına gidiyor. Orada Elif’i kaçıran adamdan bir mesaj geliyor. Evinin önündeki polisleri çekmezse kızını bir daha göremeyeceği yazıyor. Zeynep, hemen Sinan’ı arayıp polisleri çekmesini söylüyor. Sinan, kız arkadaşına bir şey demeden Zeynep’in yanına koşuyor. Zeynep, kızının olduğu yere gidip adamın dediği gibi sadece onun yanına oturuyor.

Kefaret 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Çocuklarıyla Olan Sınavı Bitmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler