Ana SayfaDizilerKefaret 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan'ı Da Kaybetmek İstemiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sinan’ı Da Kaybetmek İstemiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kefaret, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Zeynep’e kendisini doğurup bırakmakla suçlar. Sinan, Elif’i kaçıran adamı tutuklatmak için harekete geçer. Ama Zeynep, Elif’in kendisine alışması için o adama ihtiyaçları olduğunu söyleyip ona engel olur. Ahmet, Meltem’i terk etmek ister. Meltem ise, hamile olduğunu söyler. Sinan, Zeynep’e destek olmak için onunla birlikte o terk edilmiş inşaatta kalır. Onların ayrılamayacağını anlayan Sinan’ın ablası, evlenmelerini ister. Kefaret, 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sinan’ı da kaybetmek istemiyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sinan’ı Da Kaybetmek İstemiyor!

Kefaret dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanında; Sinan, Elif’i kaçıran adamın yıllar önce karısını kazada kaybettiğini ve kızıyla ilgili bir bilgiye rastlamadığını anlıyor. Ahmet, Meltem’e hala Zeynep’i sevdiğini itiraf edip onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Sinan, Zeynep’ten ümidi kesip onu terk etmeye hazırlanıyor. Zeynep ise, kızının özleminden sonra birde onun özlemiyle kendisini bırakmamasını istiyor.

İşte Kefaret 3. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, telefona gelen fotoğrafa bakarken Sinan onu, bir hamleyle oradan aşağı indirir. Ahmet, hemen Zeynep’e bir sakinleştirici iğne yapıp onu hastaneye gönderir. Daha sonra Meltem’in yanına gidvr. Meltem’i de aynı hastaneye götürür. Ahmet, her yerde Can’ı arar. Bulamayınca Zeynep, onun telefonuna yerleştirdiği programdan arkadaşında olduğunu anlar. Ahmet, Can’ı almaya gittiğinde arkadaşının babası o gün orada kalabileceğini söyler.

Sinan, Zeynep’le tartışıp onu terk eder ve eski sevgilisinin yanına gider. Ona Zeynep’le arasındaki her şeyin bittiğini söyler. İkili birlikte kahvaltıya oturur. Zeynep, hastaneden kaçıp terk edilmiş bir inşaatta yaşamaya başlar. Kimseye de yerini söylemez. Ahmet, onu aramaya Sinan’ın evine gidiyor. Orada olmadığını Sinan’la aralarının bozuk olduğunu anlayınca ilk işi Meltem’in eşyalarını evden ablasına göndermek olur.

Zeynep, Can’ın yanına gider. Orada Elif’i kaçıran adamdan bir mesaj gelir. Evinin önündeki polisleri çekmezse kızını bir daha göremeyeceği yazar. Zeynep, hemen Sinan’ı arayıp polisleri çekmesini söyler. Sinan, kız arkadaşına bir şey demeden Zeynep’in yanına koşar. Zeynep, kızının olduğu yere gidip adamın dediği gibi sadece onun yanına oturur.

 Kefaret 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif Bulunuyor Ama Annesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler