Ana SayfaDizilerArıza 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Haşmet'le Ters Düşüyor!

İlgili Postlar

Arıza 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Haşmet’le Ters Düşüyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şehmuz, Ali Rıza’yı tam öldüreceği sırada polisler gelir. Ali Rıza, konsorsiyumda polislerin geleceğini öğrendiği için malları yaktığını söyler. Fuat, Ali Rıza’nın yaptıklarından şüphelenip onu araştırmaya başlar. Cabir’in kardeşini hapisten kaçırılmasına yardım eden ahçıyı bulur. Haşmet, Hasan’ı çağırıp ondan Ali Rıza’ya mesaj gönderir. Hasan, Ali Rıza’nın devletin adamı olduğunu Haşmet’ten öğrendiği için üzülür. Ali Rıza, Haşmet’in karşısına Halide’yle birlikte çıkıp ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Haşmet ise, bundan sonra olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını söyler. Arıza 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Haşmet’le ters düşüyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Haşmet’le Ters Düşüyor!

Arıza 13. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, Haşmet’e kendisini sakın tehdit etmemesini helede bunu Halide’nin yanında yapmamasını istiyor. Haşmet ona, kendi evinde kimsenin kendisini böyle tehdit edemeyeceğini söylüyor. Fuat, aşçıyı sıkıştırıp onun devletin adamından mı emir alır almadığını öğrenmeye çalışıyor. Haşmet, Ali Rıza’yı, Fuat’a ifşa edecek mi?

İşte Arıza 13. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Şehmuz, Ali Rıza’nın mallarını yaktığını görünce ona silahını çeker. O sırada polisler geliyor ve oradan ayrılırlar. Şehmuz, konsorsiyumu toplar. Orada Ali Rıza, malları yaktıktan sonra polislerin geldiğini söyler. Fuat, Ali Rıza’ya sorular sorar. Ali Rıza, polislerin geleceğini haber aldığını, kendisine Sabri’nin haber verdiğini söyler. Aslında orada Sabri’nin olmadığını bilen Haşmet, durumu bozmaz.

Bu olaydan sonra Fuat, Ali Rıza’nın geçmişini didik didik ettirir. Ama bir şey bulamaz. Aklı Cabir’in kardeşini orada çalışan ahçının yardımıyla kurtarmasına takılır. Halide, yeni açtığı polikliniğe Ali Rıza’nın ölen kız kardeşinin ismini verip ona sürpriz yapar. Ali Rıza, duygulanıp Halide’ye sarılıp ağlar. Numan’ın peşine düşen Ali Rıza, ona kardeşinden bir mesaj gönderir. Mesajı alan Numan, Ali Rıza’ya bir tuzak kurar.

Ali Rıza, Numan’ın adamlarının bir depoya mal taşıdıklarını görür. İçeri girdiklerinde tuzağa düştüğünü anlar. Ama arkadaşlarının son anda yetişmesiyle Numan’ı alt etmeyi başarır. Haşmet, Ali Rıza ile Halide’nin birlikteliğine onay vermez. Bunu kızına da söyler. Ama yinede Hasan’ı yanına çağırtır.

Haşmet, Hasan’a Ali Rıza’ya şimdiye kadar destek olduğunu onun devletin adamı olduğunu sakladığını, eğer gittiği yoldan dönmezse ona destek olmayacağını söyler. Hasan, Ali Rıza’nın kendisinden gizli görevini saklamasına çok bozulur. Fuat, hapishanede çalışan aşçıyı bulur ve ona Ali Rıza’yı nereden tanıdığını sorar. O da tanımadığını söyler. Ali Rıza, Halide ile birlikte Haşmet’in karşısına çıkar. Ona Halide’den vazgeçmeyeceğini birbirlerini sevdiklerini söyler. Haşmet, Ali Rıza’ya bundan sonra olacaklardan kendisinin sorumlu olmadığını söyler.

Arıza 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Haşmet’in Tehdidine Rağmen Sevgisinin Arkasında Duruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler