Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Yalnızlıktan Mı Bu Hale...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Yalnızlıktan Mı Bu Hale Geldi?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kırmızı Oda 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor hanım, Selvi ile, ilk seansını yapıyor. Onu kapının önüne ayağını basmasını sağlıyor. Doktor Deniz’e gelen Esra, babasızlığın acısını kendisinden çıkarıyor. Doktor hanımın yeni hastası Boncuk, kendisini evliyalarla konuştuğunu söylüyor. Doktor hanım,Boncuk’u dinledikten sonra hayretler içerisinde kalıyor. Boncuk, yalnızlıktan mı bu hale geldi?

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Yalnızlıktan Mı Bu Hale Geldi?

Kırmızı Oda 15. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanım ilk olarak Selvi ile görüşüyor. Selvi, çocukları olduktan sonra hem evin işleri hem çocuklar bitap düşüyor. Birde kocası eve gelip ondan, yemek ve hizmet bekliyor. Selvi’nin çocukları büyüyor. Yiğit, annesinin evden çıkamamasına ve okulda velisi olarak yanında olamamasına isyan ediyor. Selvi. bir gün oğlunun okuluna gitmek için evden çıkıyor. Ama, fenalaşıp yoldan geçen insanlar tarafından eve getiriliyor. O günden sonra Selvi, daha dışarı çıkamıyor.

KIRMIZI ODA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selvi’nin iki oğlu büyüyor. Kocası, Selvi istemese de onlara arabasını veriyor. Bir gece oğulları anneleriyle vedalaşıp sabaha kadar arkadaşlarının doğum günü partisinde olacaklarını söylüyor. Selvi, doktor hanıma o Yiğit’i son gördüğü olduğunu söyleyip gözyaşlarına boğuluyor. Doktor hanım, Selvi’yle uzaktan da olsa onu dışarı ayağını çıkartmayı başarıyor.

Boncuk, kendisini evliyalarla konuştuğunu zannediyor. Eşi onu, doktor hanıma getiriyor. Hollanda’da yaşayan Boncuk, ne orada kaldığı sürede dışarı çıkmıştır, ne de yabancı dil öğrenememiştir. Doktor hanım, onun hayali arkadaşları ve uyuyamadığını öğrenince ona. bir uyku ilacı yazıyor. Eşi ise, yurt dışına gideceğini söylüyor. Doktor hanım ona, Boncuk’u eşinin ailesine bırakması tavsiye ediyor. Adam orada bir duruyor ama sonrasında kabul ediyor.

Annesi ve babası ayrılan genç kız sürekli zayıfladığı için Doktor Deniz’e getiriliyor. Deniz, genç kızın en son babasıyla yıllar sonra onu başka bir kardeşiyle tanıştırdığını, babasının yeni kardeşiyle yaşayamadıklarını görüp sonra içine kapandığını ve yemek istemediğini anlıyor.

 Kırmızı Oda 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Evliyalarla Görüştüğünü Zannediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler