Ana SayfaDizilerRamo 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo'ya Kurulan Tuzağa Fidan Düşüyor!

İlgili Postlar

Ramo 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo’ya Kurulan Tuzağa Fidan Düşüyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen fenomen dizisi Ramo, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Mahir’i öldürmüyor. Onunla konuşup bir anlaşma yapıyor. Öte yandan, Cihangir Ramo’ya dokunamıyor ve onunla iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Sibel ile Ramo, romantik bir akşam yemeği yiyor. Ama Sibel, Cihangir’in evine gitmek zorunda kalıyor. Yavuz, Cihangir, Ramo ve Vasili’nin sevkıyatı için bir araya geliyor. Ramo, sarraflarla birlikte hareket edip onların sevkıyatını havaya uçuruyor. Yavuz, Ramo’ya büyük bir tuzak kuruyor. Ramo’ya kurulan tuzağa Fidan düşüyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo’ya Kurulan Tuzağa Fidan Düşüyor!

Ramo, 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo, Mahir’e silahını çektikten sonra ona, vurmasını istendiğini söylüyor. Daha öncesinde Mahir, bir basın toplantısı yapıp, kendisini birilerinin öldürmek istediğini açıklıyor. Onun açıklamasından sonra Ramo’ya kimse bir şey yapamıyor. Mashar, Cihangir’i arayıp durumu anlatıyor. Onun bundan sonra canının tehlikede olduğunu söylüyor. Evdekiler Sibel’in mutlu hallerinden şüphelenmeye başlıyor.

RAMO 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sibel, Ramo ile buluşuyor. Ramo, Sibel’e çok güzel bir sofra hazırlayıp ona mumlar yakıyor. İkili, yıllar sonra ilk kez bir araya geliyor. Sibel’i Ahsen hanım arayıp eve geç kaldığını söylüyor. Sibel, Ramo’ya biraz daha o evde kalması gerektiğini söyleyip gidiyor. Çetin, Ramo’yu yeni Sarraf’la tanıştırıyor. Vasili’nin büyük bir uyuşturucu sevkıyatı yapacağını öğrenen Ramo, onlarla birlikte olmak için aynı masaya oturuyor.

Cihangir, istemese de Ramo ve Yavuz’la aynı masaya oturuyor. Vasili’nin amacı, o büyük sevkıyattan önce bir toplantı düzenleyip onların işini bitirmeyi düşünüyor. Yavuz, o buluşmaya gitmeden önce Ramo’yu öldürmeyi planlıyor. Fidan, Ramo’ya gelen mesajı okuyup siliyor ve Yavuz’un verdiği adresi kendisi gidiyor.

Vasili, Cihangir, Ramo ve Yavuz’un katılacağı davete özel bir zehir hazırlatıyor. Ramo, oraya gitmeden önce Vasili’nin mallarını bulup yok ediyor. Ondan sonra toplantıya gidiyor. Yavuz, Ramo’yu orada görünce şok oluyor. Fidan, onun mesajını gönderdiği yere gidiyor ve kardeşinin karşılaşacağı şeyler yüzleşmek istiyor. O adrese giden Fidan, kapıyı açar açmaz orada bombaların olduğunu anlayıp donup kalıyor ve bombalar patlıyor.

 Ramo 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo’ya Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler