Ana SayfaDizilerRamo 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo'ya Dönüyor!

İlgili Postlar

Ramo 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel Ramo’ya Dönüyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo, 23. yeni bölümüyle 4 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cihangir, Ramo’ya bir gün onu öldüreceğini bunu asla aklından çıkartmamasını söyler. Ramo ise, ailesine dokunmadığı sürece kendisine her şeyi yapabileceğini söyler. Cihangir, o arkasındaki adamlara fazla güvenmemesini onların bir var bir yok olacağını söylediğinde Ramo, ona, son sözünün ne olacağını sorar. Cihangir’de Ramo’ya, o son sözünün ne olduğunu sorduğunda, bilmediğini ama o son sözünün kendisine olacağını söyler. Ramo, 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sibel, Ramo’ya dönüyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel Ramo’ya Dönüyor!

Ramo 23. bölüm 1. fragmanında; Sibel, Ramo’ya geri dönüyor. Onu gören Ramo, ona eskisi gibi sımsıkı sarılıyor. Sibel, ondan özür diliyor. Ramo, Cihangir’in yanından ayrılmasını istiyor. Sibel ise, sistemin içine girdiği için korktuğunu söylüyor. Mahir, Ramo ile Cihangir’i bitirmek için iş birliği yapmak istiyor.

İşte Ramo 23. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, Sarraf’ı teslim ettikten sonra karşısına Cihangir çıkar. Daha sonra Mazhar çıkıp, en üsttekilerin Ramo’yu kendisine bıraktığını söyleyince Cihangir, silahını Ramo’ya gösterip bu silahla ölmediğin için pişman olacağını söyler. Mazhar, Ramo’yu götürüp elektrikli sandalyeye bağlayıp onu, neden seçtiklerini sorar. En sonunda Ramo, intikam diye bağırınca onu bırakır.

Ramo, oradan çıkıp evine giderken Sibel ile halasının sarılıp vedalaştığını görür. Eve geldikten sonra ailesine, kaçak mazot işini bırakacaklarını bundan sonra yasal işler yapacaklarını söyler. Haşmet, ne iş yapacaklarını düşünen aileye kebap işi yapabileceklerini söyleyip onları bir dükkana götürür. Hasan, önce işi kabul edip sonra işi batırıp Ramo’nun da yapamayacaklarını anlamasını planlar.

Mahir, gelip Fidan’ı emniyete götürür. Fidan’ın aradığı kişinin öldürüldüğünü söyler. O sırada Ramo, gelip Mahir’e o konuyla ilgili kendisiyle konuşması gerektiğini söyler. Ölen adamın gerçek adının Muharrem olduğu ve Kaman cinayetinin son görgü tanığı olduğu ortaya çıkar. Doğu, yalancı şahit bulup Muharrem’i öldürenin Ramo, olduğuna şahitlik yapmasını ister.

Adam gidip Ramo’nun robot resmini çizdirir. Sibel, bu durumu öğrenip Ramo’ya bildirir. Ramo, halasının telefonunu alıp Sibel’e konum atıp onunla konuşur. Ona, gerçekleri artık anlatmasını ister. O da onu, hapisten kurtarmak için yaptığını söyler. Ramo, Sibel’e sarılıp öper. Fidan Ramo’ya, Sibel’in Mahir ile iş birliği yaptığını, daha sonra ondan bilgi almaya devam etmek için onun hapisten çıktığını Sibel’e söylemediğini anlatır.

Ramo, Mahir’den bunun hesabını sormak için peşine düşer. O sırada Mashar Ramo’yu arayıp her şeyin ayarlandığını Mahir’i öldürme emrinin geldiğini söyler. Ramo, üzerine yerleştirilen kamerayı yere atıp Mahir’in karşısına çıkar. Gizemli kişiyle Mashar, onları başka kameradan izlemeye devam eder. Ramo, Mahir’e onu öldürmesini istediklerini söyleyip silahını ona doğrultur.

Ramo 23. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ramo Cihangir’e Ölüm Mesajını Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler