Ana SayfaDizilerYasak Elma 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tehdit Mesajı Kimden Geliyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 88. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tehdit Mesajı Kimden Geliyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 87. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay’ın annesi, Yıldız’ı oğlunun kapısında görünce onu babasının metresi olmakla suçluyor. Yıldız, Kendisini Çağatay’a ifade ettikten sonra ikili sık sık görüşmeye başlıyor. Çağatay, Yıldız’ı hafta sonu bir yerlere gitmeye davet ediyor. Yıldız, çocuğu olduğu için ciddi bir şey olmadan kimseyle görüşmeyeceğini söylüyor. Oda kimseyle evlenmek istemediğini söyleyince Yıldız, hayal kırıklığına uğruyor, Aynı anda Şahika, Ender ve Yıldız’a, yaptıklarını bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Tehdit mesajı kimden geliyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Tehdit Mesajı Kimden Geliyor?

Yasak Elma 88. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay’ın annesi, oğlunun kapısının önünde Yıldız’ı görünce oğluna onun babasının metresi olduğunu söylüyor. Yıldız, Çağatay’a durumu anlatıyor. Çağatay, Yıldız’dan annesinin yaptığı kabalıktan dolayı ondan özür diliyor. Yıldız ile Çağatay’ın görüşmeleri sıklaşıyor, Bir gün Yıldız, Çağatay’a akşam yemeğine gidiyor. Orada uyuyup kalınca onun Halit Can’la çok iyi anlaştığını görüp onun iyi bir koca olacağını düşünmeye başlıyor.

YASAK ELMA 87. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Yıldız’la hafta sonu birlikte zaman geçirmek istiyor. Yıldız ise, ciddi bir ilişki olmadan kimseyle çocuğunu bırakıp görüşmek istemediğin söylüyor. Çağatay ise, kimseyle ciddi bir ilişki düşünmediği evlenmenin kendisinden uzak olduğunu söylüyor. Yıldız, o zaman arkadaş olabileceğini söylüyor. O da zaten arkadaş olduklarını vurguluyor.

Yıldız, Çağatay’dan umudunu kesiyor. Dışarı çıkarken Çağatay’ın arkadaşıyla karşılaşıyor. O, Yıldız’ı görünce onunla konuşup kendisini tanıtıyor. Yıldız, oralı olmuyor. Yıldız’ın annesi Hasan Ali bey’den çok hoşlanıyor. Ona çikolata alıp yanına gidiyor, Onu akşam yemeğine davet edip oğluyla buluşturuyor.

Hasan Ali bey, Ender’e çok pahalı bir saat hediye ediyor. Ender, saati değiştirmek için kuyumcuya gidiyor ve saatin çakma olduğunu öğreniyor. Hasan Ali bey, böylesi bir hediyeden sonra kendisine ters davranan Ender’e ne olduğunu, hediyesini beğenip beğenmediğini soruyor. Oda, sahte şeylerden nefret ettiğini söylüyor. Hasan Ali, hemen kuyumcusuna adamını gönderip dolandırıldığının hesabını sormasını istiyor. Şahika, Ender ve Yıldız’a aynı anda yaptıklarını bildiğini söyleyen bir mesaj geliyor.

Yasak Elma 87. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika Ve Ender Tehdit Mesajı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler