Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 14. Bölümden İlk Sahne Yayında! Yamaç Cengiz'e Efsun'dan Mesajını...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 14. Bölümden İlk Sahne Yayında! Yamaç Cengiz’e Efsun’dan Mesajını Gönderiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 4. sezon 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Yamaç, Ogetay’ı Çağatay’ın öldüreceğini öğrenip ona engel oluyor. İşin içinde Cumali’nin de olduğunu da öğrenince şok oluyor. Yamaç, Çağatay’ın tüm mahallenin tapularını ele geçirdiğini abisinden öğreniyor. Cemil, oğlunun öldüğünü düşünürken Yamaç, Ogetay’ın annesiyle konuşup oğlunun sağ olduğunu, Çağatay’ın çekmecesindeki tapuları kendisine getirdiği takdirde oğluna kavuşacağını söylüyor. Yamaç, tapuları ele geçiriyor. Çağatay, bunu öğrenince Selim’i, tuzağa düşürüyor. Çukur 4. sezon 14. bölümden ilk sahne yayınlandı. Yamaç, Cengiz’e Efsun’dan mesajını gönderiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Cengiz’e Efsun’dan Mesajını Gönderiyor!

Çukur 4. Sezon 14. bölüm ilk sahne yayınladı. Dizinin tanıtımında; Efsun, Yamaç’a bir gün önce Akın’ın yalıyı taradığını Cengiz’in bacağından yaralandığını söylüyor. Yamaç ise, Efsun’a abisini kaybettiğini bundan sonra onlara kendisinin varlığını onlara söylemesini söyleyip gidiyor.

İşte Çukur 4. sezon 14. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 4. SEZON 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Ogetay’ı öldürtmek için Yamaç’la pazarlık yapıyor. Yamaç, Ogetay’ı o tuzaktan sağ çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Cumali, verdiği tapuları Çağatay’dan almak için böyle bir işe giriyor. Ogetay’ın arabasında Yamaç’ı gören Cumali, onu başka bir arabaya aktarıp onun aracına bir bomba atıp havaya uçuruyor.

Çağatay, annesine müjdeli haberi veriyor. Cengiz ve Ogetay’ın annesi oğullarının öldüğünü öğrenince büyük üzüntü içerisine giriyor. Ogetay, emniyetli bir yere yerleştiriliyor. Ama o, kendisini oradan çıkartması karşılığında Meke’ye para teklif ediyor. Meke, Afganistan’a Vartolu’nun yanına gitme karşılığında onu oradan çıkarmaya çalışıyor. Ama Akın’ın engeline takılıyor.

Yamaç, elinde olan Ogetay’ın annesiyle bir pazarlık yapıyor. Ondan Çağatay’ın çekmecesinden kendilerine ait olan tapuları almasını karşılığında oğlunu vereceğini söylüyor. Yamaç, tapuları eline geçiriyor. Selim, kızıyla ve oğluyla uzaklara gideceğini söyleyip onlara veda ediyor. Çağatay, Selim’in güvenip inandığı Cemil, onun adamı çıkıyor. Selim’i Çağatay’ın eline teslim ediyor.

Çağatay, Selim’i kıskıvrak eline geçiriyor. Ona, zaaflarının kendilerini bitirdiğini söylüyor. Selim, kucak açtığı ve güvendiği Cemil’i karşısında kendisine silah çekmiş bir şekilde görüyor.

Çukur 4. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Kimi Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler