Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra Akın'ın Mezarını Buluyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra Akın’ın Mezarını Buluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Menekşe’nin öldüğünü zannediyor. Ama Sahra, Loki’nin ona saldırdığını ve Kahraman’ın da onu öldürdüğünü söylüyor. Sancar, Loki ile Menekşe’nin önceden sevgili olduğunu öğreniyor. Loki’nin babasını çağırıp ona kan parası ödüyor. Elvan ile Yahya’nın boşanma mahkemesi görüleceği gün Hadise, gelin hamamı düzenliyor. Boşanma davasına Sancar ile giden Elvan, yolda Yahya’dan boşanmaktan vazgeçiyor. Gediz’in şirketi batırdığı haberi Nare’ye geliyor. Sancar, şirketin batmadığını söyleyip Nare’ye sakinleştiriyor. Sahra, Akın’ın mezarını buluyor.

Pazartsi Dizileri 2020

Sahra Akın’ın Mezarını Buluyor!

Sefirin Kızı 31. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, Menekşe’yi kanlar içinde yerde yatarken görüyor. Sonra o kanın ona ait değil ona saldıran Loki’ye ait olduğunu öğreniyor. Loki’yi aslında Sahra öldürüyor ama, oraya gelen Kahraman’a elindeki neşteri verip durumu kurtarmasını istiyor. Kahraman, Sancar’a Loki’nin Menekşe’ye, onunla daha önceden aşk ilişkisi olduğu için saldırdığını kendisininde onun karısını ve çocuğunu kurtarmak için onu öldürdüğünü söylüyor.

SEFİRİN KIZI 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sahra, suçu Kahraman’ın üstüne attıktan sonra ona gebe kalıyor. Sancar, Menekşe ile Loki’nin ilişkisi olduğunu ve karnındaki çocuğun ondan olup olmadığını sorgulamaya başlıyor. Bu durumun kimsenin duymasını istemediği için, Loki’nin babasını çağırıp ona bir çanta dolusu para sunuyor. Oğlunun hamile olan Menekşe’ye ve karnındaki oğluna kast ettiğini kendisinin öldürmediğini ama kendisinin öldürdüğünü bilmesini söyleyip silahı ortaya koyuyor.

Loki’nin babası kan parasını alıp oradan göz yaşlarıyla ayrılıyor. Halise hanım, Nare’ye gelin hamamı yapıyor. Elvan, gelin hamamı olduğu gün boşanma davasına Sancar’la gidiyor. Yolda, çok düşünüyor ve Yahya’dan boşanmaktan vazgeçiyor. O sırada Elvan’ın kendisinden vazgeçtiğini düşünen ve Dudu’ya evlenme teklif eden Yahya, avukatından karısının boşanmaktan vazgeçtiğini öğreniyor.

Sahra, Nare’nin evine dinleme cihazı yerleştiriyor ve dinleme cihazından konuşmaları dinledikten sonra abisinin Feride halalarının bahçesine gömüldüğünü anlıyor. Orayı araştırıp buluyor. Bahçede sebze dikilmiş bir yer buluyor. Bakalım Sahra’nın, bundan sonraki adımı ne olacak?

Sefirin Kızı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gediz Şirketi Batırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler