Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esra'yı Darp Etmekten Göz...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Esra’yı Darp Etmekten Göz Altına Alınıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, Gülben’in Esra’ya tehdit mesajı göndermesinden sonra onun elinden telefonunu alıp dışarı çıkmasına izin vermiyor. İnci, Han’a Gülben’i dışarı götürmek istediğini söylüyor. O da izin veriyor. Gülben, fırsatını bulup İnci’nin telefonundan Esad’ı arıyor. Esra’nın onun telefonuna cevap vermesiyle oradan kaçıp radyoya gidiyor. Gülben, Esra’ya Esad’la aralarından çekilmesini söyleyip onu itiyor. Esra, camdan aşağı düşüp yaralanıyor. Gülben, Esra’yı darp etmekten göz altına alınıyor.

Salı Dizileri 2020

Gülben Esra’yı Darp Etmekten Göz Altına Alınıyor!

Masumlar Apartmanı 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, eve gelip Gülben’le konuşuyor ve bakıyor ki o Esad’la aralarında bir şeyler olduğuna kendisini çok inandırmış. Han’da telefonunu elinden alıp onun dışarı çıkmasını yasaklıyor. Naci, yıllar sonra ilk kez Safiye’nin karşısına çıkıyor. Ama Safiye, kapıyı onun yüzüne kapatıyor. Babasına da su idaresinden sayacı değiştirmeye geldiklerini söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Memduh bey, gece taksicilik yapmaya başlıyor. Torunlarına ise bir şey belli etmemeye çalışıyor. Onlar dedelerinin sürekli uyuduğunu zannedip endişelenmeye başlıyor. Esra ile İnci’nin arası Gülben yüzünden bozuluyor. Gülben, ev işlerinde ablasına yardım etmiyor. Safiye, tek başına kalınca Neriman’ı okula göndermek istemiyor. Hem onun kendisine yardım etmesini, hem de Naci’yle okulda kendisi hakkında konuşacağını düşünüp korkuyor.

Naci, okulda Neriman’a apartmanlarında kiralık ev olup olmadığını soruyor. O da abisine sormasını gerektiğini söylüyor. Naci, Turgut Uyar’ın kitabından bir şiiri öğrencilerine yorumlamaları için ödev veriyor. O şiiri Hikmet bey okuyor. Safiye ise, kaçacak delik arıyor. Annesinin hayaliyle yine yüzleşen Safiye, ona yeminini bozmadığını söylüyor. O ise, onu ilkinde öldürmeyi başaramadığını şimdi öldüreceğini söylüyor.

İnci, Han’ın Gülben’i eve kapattığını öğrenince bunun çare olmadığını söyleyip onunla birlikte dışarıda vakit geçirmek istiyor. Gülben, hiç kendisine balon alınmadığını söyleyince İnci, ona balon almaya gidiyor. O ise İnci’nin telefonundan hemen Esad’ı arıyor. Esad’ta Esra’yla konuşmak için radyoya gitmiştir. Onun telefonuna Esra cevap veriyor ve Esad’ın kendisine sürpriz yapıp radyoya geldiğini söylüyor.

Gülben, tuvalete gittiğini söyleyip doğruca radyoya gidiyor. Orada Esra’ya, Esad’la aralarından çekilmesini söylüyor. Tartışma büyüyünce Gülben onu itiyor. Esra, camdan aşağı düşüp yaralanıyor. Hemen Esra, Gülben’i polislere şikayet ediyor. Polisler, Gülben’i karakola götürmek için eve geliyor.

Masumlar Apartmanı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Beyin Şiiri Herkesi Duygulandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler