Ana SayfaDizilerBaraj 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil'in Cesedini Bulan Nevin Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Baraj 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halil’in Cesedini Bulan Nevin Ne Yapacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazim, Tarık’la İbrahim’i bahçesinde tam yakalayacakken Zahra gelip onu oyalıyor. Nehir, saldırıya uğradığı adamın kafasına taş vurup elinden kurtuluyor. O sırada oradan geçen Hakan onu evine götürüyor. Bu olaydan sonra Nehir, Nazım’a tekrar dönmeye karar veriyor. Nazım, Nevin’in iyileştiğini doktorundan öğrenip onunla boşanmak için dilekçe veriyor. Nehir, Nazım’ın yanına geliyor ve onun evlenme teklifini kabul ediyor. Tarık, kendisine şantaj yapan kişiye istediği parayı buluyor. Ancak adam, parayı almadan yakmasını istiyor. Nevin, bahçede bir ceset buluyor. Halil’in cesedini bulan Nevin, ne yapacak?

Salı Dizileri 2020

Halil’in Cesedini Bulan Nevin Ne Yapacak?

Baraj dizisinin 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kuyumcu Nehir’i ormanlık bir yere götürüp ona tecavüz etmeye kalkıyor. O da eline geçirdiği taşla adamın kafasına vurup elinden kurtuluyor. Oradan geçen ilk arabayı durduruyor ve Hakan beyi görünce çok şaşırıyor. Hakan, Nehir’i evine götürüp doktora muayene ettiriyor. Ona, o adamın onu bir daha rahatsız etmeyeceğini söylüyor. Zerrin, Hakan beyin Nehir’e olan ilgisini anlıyor. Ona Nehir’in Nazım’ı bıraktığını söylüyor. O sırada Nehir, Nazım’la konuştuktan sonra onların yanına geliyor. Onlara Nazım’ın yanına gideceğini söylüyor.

BARAJ 16. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Nevin’in telefonu uzun çalınca açıyor. Doktor Nevin’in hastalığının iyiye gittiğini ölümcül bir durum olmadığını söylüyor. Nazım, Nevin’in kendisini kandırdığını öğrenince hemen onunla birlikte adliyeye gidip boşanma dilekçesini imzalatıyor. Nehir’i arayan Nazım, Nevin’le iki güne kadar boşanmış olacaklarının müjdesini veriyor. Nehir, Zerrin’in kendisini engelleme girişimlerine aldırmıyor ve valizini toplayıp Nazım’ın yanına gidiyor.

Nazım, eve Nevin ile Ayşe’yi bırakıp Nehir’i dağ evine götürüyor. Orada ona sürprizler sunuyor ve Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklifi ediyor. Nehir’de, Nazım’la evlenmeyi kabul ediyor. Tarık, kim olduğunu bilmediği birinden şantaj mesajı alıyor. Ondan 500 bin lira istiyor ve o parayı Halil’i gömdükleri yere getirmesini istiyor. Tarık, nişanlısından bu parayı temin edip adamın söylediği yere götürüyor. O ise o parayı orada yakmasını istiyor. O da yakıyor. Nevin, köpeğin peşinden gittiği bahçede gömülmüş bir ceset olduğunu fark ediyor.

Baraj 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Evlenme Teklifini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler