Ana SayfaDizilerHekimoğlu 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İpek'e Karşı Yine Haklı Çıkıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İpek’e Karşı Yine Haklı Çıkıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, 10 gündür uyuyamayan ve bir kutu uyku ilacı içen bir hasta geliyor. Hastanın karaciğeri iflas etmek üzereyken sevgilisi ona organını vermeyi kabul ediyor. Ancak Zeynep, kadının sevgilisini terk edeceğini öğrenince bunu adama söylenmesi konusunda Ateş’le fikir ayrılığına düşüyor. Ateş, hastanın tanısını koyuyor. Diğer bir hastanın hastalık hastası olduğunu anlayan İpek, onu taburcu ediyor. Ateş ise, kendi yöntemleriyle kadının hasta olduğunu ona ispat ediyor. Ateş, İpek’e karşı yine haklı çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş İpek’e Karşı Yine Haklı Çıkıyor!

Hekimoğlu 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 10 gündür uyuyamayan bir kadın uyumak için bir kutu uyku hapı içiyor. Ama yine de uyuyamıyor. Sevgilisi, genç kadını hastaneye getiriyor. Ateş, kadının tüm tahlillerini yaptırıyor. Onun karaciğerini bitiren şeyin nedenini anlayamıyor. Ama vakit kazanmak için hemen hastanın karaciğer nakli olması gerektiğini söylüyor. Hastaya tanı konulamadığı için organ nakli onayını alamayacaklarını hastaya ve sevgilisine söylüyor. Kadının sevgilisi, ona karaciğerini verebileceğini söylüyor.

HEKİMOĞLU 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, kadının sevgilisi terk etmek istediğini öğreniyor. Ateş’e, organ nakli olmadan bu durumu adama açıklamaları gerektiğini söylüyor. O ise, Zeynep ile Emre’ye kesinlikle bu durum hakkında adama bir şey söylemelerini istemiyor. Önce kadının hayatını kurtarmak zorunda olduklarını söylüyor. Organ nakli gerçekleşmeden önce Zeynep, ikiliyi yalnız bırakıp konuşmalarını istiyor. O sırada Ateş gelip, Zeynep’in yapmak üzere olduğu şeye engel oluyor.

Kadın, karaciğer nakli oluyor. Ateş, tanıyı koyamadığı için tüm ilaçları kestiriyor. Daha sonra kadının vücudunda çıkan yaradan onun veba olduğunu. onun da köpekten bulaştığını anlıyor. Ateş, at yarışı oynarken orada bir kadının epilepsi nöbeti geçirdiğini görüp onu hastaneye yönlendiriyor. Zeynep, kadının hastalık hastası olduğunu iddia ediyor. Hatta. bunu Ateş’e ispat etmek için odaya nöbet geçirmesini sağlayacak ilaç koyuyor.

Ateş, o kadının başka bir hastalığı olduğunu biliyor. Ama İpek, hastayı tapurcu ediyor. Ateş, kendi yöntemleriyle kadının tekrar nöbet geçirmesini sağlayıp. Haklılığını ispat ediyor. Ateş, yine İpek’e karşı haklı çıkmanın gururunu yaşıyor.

Hekimoğlu 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Arasında Yeni Bir Gerilim Yaşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler