Ana SayfaDizilerHekimoğlu 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Arasında Yeni Bir...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek İle Ateş Arasında Yeni Bir Gerilim Yaşanıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Karaciğer yetmezliği yaşayan Ateş’in yeni hastasına organ nakli yapılması gerekir. Genç kadının sevgilisi karaciğerini ona verebileceğini söyler. Ateş ve ekibi, adamın genç kadını terk edeceğini öğrenirler. Zeynep, hastanın bu gerçeği bilmesi gerektiğini söyler. Ateş ise, bu gerçeği ondan saklamalarını ister. Hekimoğlu 27. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. İpek ile Ateş arasında yeni bir gerilim yaşanıyor.

Salı Dizileri 2020

İpek İle Ateş Arasında Yeni Bir Gerilim Yaşanıyor!

Hekimoğlu 27. bölüm 3. fragmanında; Ateş, hastanın Kurşit olduğunu düşünüyor. İpek ise, onun haslık hastası olduğunu düşünüyor. İpek, o hastayı Ateş’den alıp onu taburcu etmeye çalışıyor. Ateş ise, ısrarla ona karşı çıkıyor.

İşte Hekimoğlu 27. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 26. BÖLÜM ÖZETİ!

SMA hastaları için düzenlenen yardım gecesine herkes büyük bir heyecanla hazırlanır. Masada İpek’e acile kanlı ishal şikayetiyle bir hasta geldiği haberi gelir. İpek, hemen hastanın teşhisini koyup yapmaları gerekenleri söyler. Ateş’in aklına hemen, 12 yıl önceki kaybettiği hastası gelir. Kimseye bir şey belli etmeden Ateş, masadan kalkıp acile gider. Çocuğu gördükten sonra ekibini toplayıp döner.

Memoli, Zeynep ve Emre, Ateş’in neden bu hastayı kendi rızasıyla aldığını merak eder. Zeynep, Ateş’in odasına gizlice girip dosyalarını karıştırır. Bunu fark eden Ateş, onu odaya kilitler. Ateş, ekibine belki hastanın sabaha yaşayamayacağını söyleyip onlara yapmaları gereken testleri söyler. Dünyada 200 hastanın yakalandığı bu hastalığın belirtilerini taşıdığını düşünen hatta emin olan Ateş, tahlil sonuçları karşısında ne yapacağını bilemez.

Can’ın kalbinde bir kitleye rastlanır. Ateş, Can’ı kendi eliyle biyopsi yapar. Biyopsi sırasında Can’ın kalbi durur. Tam sekiz dakika sonra Can, hayata döner. Bu arada Ateş, Orhan’ı arayıp ondan İpek’i oyalamasını sağlar. Gece bittikten sonra İpek, olanları öğrenip hastaya Ateş’in müdahale etmesine engel olmaya çalışır.

Orhan Ateş’e, İpek’i oyunda elinin sağlam olduğunu hissettirip sadece beklediğini hiçbir şey yapmadığını anlatır. O da hemen hastalığı o anda çözüp hemen ekibine ekibine tekrar bağırsak testi yapmalarını ister. Onlar ise, daha önce yaptıklarını tekrar yapmalarının ne gerek olduğu için söylense de testi yaptıklarında Can’ın hastalığının Ateş’in tahmin ettiği hastalık olduğunu anlarlar. Tedavi başlar ve Can hayata döner. Bu arada Orhan, karısının kendisini kiminle aldattığını bulur.

Hekimoğlu 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ekibine Hastadan Bir Gerçeği Saklamalarını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler