Ana SayfaDizilerSadakatsiz 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İki Yıl Aradan Sonra Asya Volkan'la...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İki Yıl Aradan Sonra Asya Volkan’la İlk Kez Karşılaşıyor!

Kanal D’nin gözde dizilerinden Sadakatsiz 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Volkan, maddi yönden iyice köşeye sıkışır. Ali, sürekli babasını sorup onun eve gelmemesinin sebebi olarak annesini gösterince Asya, oğlunu Volkan’ın evine bırakır. Derin, Asya’nın yanına gelip ondan hesap sorarken sancısı tutar. Asya, Derin’i hastaneye götürür. Volkan, Asya’yı Derin’i öldürmeye çalışmakla suçlar. Ali, babasında kalmak istediğini söyleyince Asya, oğlunu arabaya bindirip götürür. Volkan, Asya’nın Ali’yi kaçırdığını düşünür. Asya, Volkan’a ters köşe yapar. Sadakatsiz 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İki yıl aradan sonra Asya, Volkan’la ilk kez karşılaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

İki Yıl Aradan Sonra Asya Volkan’la İlk Kez Karşılaşıyor!

Sadakatsiz 9. bölüm 1. fragmanında; Asya, gazeteden Volkan ile Derin’in iki yıl aradan sonra memleketlerine döndüğünü öğreniyor. Derin’in bir kız çocuğu olmuştur. Haluk ve Gönül, torunlarına kucak açıyor. Volkan, iki yıl aradan sonra ilk kez oğluyla buluşup konuşuyor. Sonra Asya’nın karşısına çıkıyor. Asya, onunla konuşmak istemiyor.

İşte Sadakatsiz 9. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Volkan’ın borçluları kendisini aramaya başlar. Dükkan sahibi de gelip onun bir an evvel dükkanı boşaltmasını ister. Gönül, kocasını yumuşatmaya çalışır. Volkan’ın damadı olacağını söyler. Ama Haluk bey, bunun asla olmayacağı konusunda diretir. Gönül, Volkan’la buluşup konuşur. Asya’nın uzaklara gitmesi karşılığında onun kızıyla evlenmelerine yardım edeceğini söyler.

Ali, sürekli babasını sormaya başlar. Sonra babasının eve gelmeyişinden ve onun evin anahtarını değiştirdiğinden kavgalı olduklarını anlıar. Bu durumun da sorumlusu olarak annesini görür. Asya, ertesi gün Ali’yi Derin’le Volkan’ın kaldığı eve götürüp bırakır ve babasının onu okula bırakacağını söyler. Kapıyı derin açar. Volkan, Ali’yi görünce çok şaşırır. Ali, babasına Derin’in kim olduğunu sorar. O da arkadaşı olduğunu söyler.

Derin, bu duruma bozulup Asya’nın yanına gidiyor ve onun ne yapmaya çalıştığını sorar. O sırada sancısı tutan Derin’i Asya, hastaneye yetiştirir. Oraya annesi ile babası da gelir. Derin’in hamile olduğu, hemde Volkan’dan hamile olduğu ortaya çıkar. Haluk bey. bu durumun ortaya çıkmasından çok utanır.

Ali, yine annesini suçluyor ve babasıyla kalmak istediğini söyler. Asya, Ali’yi arabasına bindirip götürür. Babasına ulaşmaması için de telefonunu arabadan atar. Volkan, onları takip eder ve kayıp edince endişelenip polisi arar. Asya, Volkan’ı arayıp evde olduğunu söyler. Volkan’a, Ali’yi ona vermektense öldürdüğünü düşünmesini sağlar. Oğlunun Asya tarafından öldürüldüğünü düşünen Volkan, Asya’nın üzerine yürüyünce o düşüp başından yaralanır. O sırada Ali geliyor ve babasının annesini dövdüğünü zanneder.

Sadakatsiz 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Volkan’a Ters Köşe Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler