Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bayram'ın Gelmesiyle Zeynep'in Kafası...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bayram’ın Gelmesiyle Zeynep’in Kafası Yine Karışıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, babasının bulunduğunu öğrenir. Nermin, Barış’la konuşup zaten Mehdi’nin Zeynep’in çevresinde dolandığını, şimdi birde Bayram’ın ortaya çıkmasıyla hiç ayrılmamasından korktuğunu söyler. Barış, Zeynep’i babasının yanına götürür. O sırada Mehdi’nin yanına giden Barış, onu bu sıralar onunla çok karşılaştıklarını söyler. Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bayram’ın gelmesiyle Zeynep’in kafası yine karışıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Bayram’ın Gelmesiyle Zeynep’in Kafası Yine Karışıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm 2. fragmanında; Bayram, eve döner dönmez hemen duygu sömürüsüne başlıyor. Emine, Zeynep’i buna kanmaması konusunda uyarıyor. Bayram, kızının önce kızını sonra kendisini def edeceğini söylemeye başlıyor. Mehdi, Zeynep ile Barış’ı birlikte motosiklete binerken görüyor. Burhan, Mehdi’yi öldürmek için tuzak kuruyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 22. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/RETKvELHBi4

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Saniye, Mehdi ile Zeynep’i öpüşürken görünce barıştıklarını zannedip mutlu olur. Ama Zeynep, Mehdi’yi itip onu affetmediğini söyleyip dönüp gider. Nermin, Mehdi’nin Zeynep’i takip etmesinden endişelenip yine Barış’la konuşur. Barış, Zeynep’in bundan haberi olmadan bekleyip onun daha fazla ileri gidip gitmeyeceğini bakmaları gerektiğini söyler.

Emine ile Sultan, ilk işlerini alır. Sabaha kadar uğraşıyorlar ama bir yemek ortaya çıkaramazlar. Saniye, onlara yardım etmeye çalıştıkça onu terslerler. Onlar yattıktan sonra Saniye, mutfağa geçip tüm yemekleri yapıp bitirir. Emine ile Sultan, yemekleri görünce çok şaşırrlar. Mehdi, sürekli Kibrit’e mesaj çekip Zeynep’in evde olup olmadığını kontrol eder. Bunu anlayan Kibrit, babasıyla konuşur. Mehdi, Zeynep’in yeni çevresi olduğunu yeni insanlarla tanıştığı için onu korumak istediğini söyler. Kibrit ise ona, önce kendisini korumasını söyler.

Kibrit, Zeynep’in iş yerine gider. Barış onu, odasına götürüp Kibrit’e bir keman verir. Çaldığını görünce de hediye eder. Mehdi, Kibrit’ten kendisini tek Saniye’nin sevdiğin öğrenince onunla buluşup konuşur. Müjgan ile Mehdi, evde tek başlarına kalır. Mehdi, ablasına neden karısıyla kendisini ayırdığını sorar. Burhan, Müjgan’ı istemeye elinde çiçeklerle gelir. Ama Mehdi, ablasının 20 yılda istese ona kaçabileceğini, ama babasının katiline baba dememek için yapmadığını söyler.

Müjgan’da aynı şeyi söyleyince Burhan, adamlarıyla birlikte Mehdi’yi dükkanında öldüresiye döver. Nazlı, Mehdi’ye ulaşamayınca Zeynep’i arayıp merak ettiğini söyler. Zeynep, dükkana gider. Açamayınca polis çağırır. Mehdi, yaralı bir şekilde bulunup hastaneye kaldırılır. Zeynep, sabaha kadar onun yanında kalır. Mehdi, Zeynep’in telefonunu karıştırıp Barış’la çekilmiş fotoğraflarını ve mesajlarını okur. Onların otelde buluşacaklarını öğrenince Zeynep’i takip eder. O sırada Bayram’ı, dilenirken görür.

 Doğduğun Ev Kaderindir 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Sürekli Zeynep’i Takip Eden Mehdi’yle Konuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler