Ana SayfaDizilerZümrütüanka 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas Annesine Hamit'i Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Abbas Annesine Hamit’i Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 21. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hamit, hayatını kaybeder. Serhat ise yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Behram, oğlunu toprağa verdikten sonra Serhat’ın yanına gidip onun yarasının üzerine bastırıp, daha çok canının acıyacağını söyler. Onun canını değil sevdiklerinin canını almakla tehdit eder. Serhat’ın tüm ailesi alevlerin içinde kalır. Zümrütüanka 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Abbas, annesine Hamit’i kendisinin öldürdüğünü itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Abbas Annesine Hamit’i Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

Zümrütüanka 21. bölüm 2. fragmanında; Polisler Serhat’ı tutukluyor. Abbas ise annesine, Hamit’i kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Zümrüt, Serhat’la ilgili bir gerçeği öğrenip Azimet’ın karşısına çıkıyor. Cihan, kızının mezarı başında göz yaşı döküyor. Serhat’ın suçsuz olduğu ortaya çıkacak mi?

İşte Zümrütüanka 21. bölüm 2. fragmanı…

ZÜMRÜTÜANKA 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Sühandan, Zümrüt’ün evine gider. Nevbahar gelip onu eve götürür. Canan ise, Sühandan’ın gitmesiyle onun eşyalarını avluya attırıp yakar. Hamit, babasına karşı gelip kendisinin Sühandan’ı sevdiğini söyler ve evden kovulur. Zümrüt, Deniz’in Serhat’ı öptüğünü görünce onların ne yapmaya çalıştıklarını anladığını söyleyip konaktan ayrılır. Serhat’ta, Işık’ı alıp babaannesine restini çeker. Deniz, Işık’ı bırakmak istemeyince Serhat, onun kızının umurunda olmadığını bildiğini söyler.

Zümrüt, Cihan’ın yanına gidip onunla konuşur. Behram, Cihan’ın Zümrüt’ün arkasından nasıl baktığını görüp onunla iş birliği yapmayı teklif eder. Azimet, Serhat’la konuşup eğer o konağa gelmezse Abbas’ı getireceğini söyler. Öyle olunca Serhat, konağa dönmeye karar verir. Ama Zümrüt, onunla gelmeyeceğini söyler.

Sühandan’la konuşmaya konağa giden Hamit, kovulur. Kovulan Hamit, istediği cevabı Sühandan’dan da alamayınca sinirinden havaya ateş etmeye başlar. Serhat, içeri girdiğinde Işık’ın vurulduğunu görür ve onu alıp hastaneye yetiştirir. Işık ameliyata alınır. Ama hayatını kaybeder. Serhat, Hamit’i bulmak için Behram’ın karşısına çıkar. Behram, durumu öğrenip Hamit’i oradan uzaklaştırır.

Hamit, Canan’ın telefonunu ele geçirip Sühandan’ı arar. Ona uzaklara kaçmayı teklif eder. O da kabul eder. Ama Nevbahar, kızının konuşmalarını duyup Serhat’a Hamit’in yerini söyler. Serhat, Hamit’i bulunca ona silahını çeker. Hamit, kaçmaya başlar. Zümrüt ile Sühandan, iki el silah sesi duyar. Oraya gittiklerinde Serhat’la Hamit’in vurulup yerde yattıklarını görürler.

Zümrütüanka 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Hamit’i Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler