Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehre Düşen Müjgan'a Ne...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehre Düşen Müjgan’a Ne Olacak?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 75. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Züleyha, Demir’e Yılmaz’la buluştuğunu ve ona, artık ne onu sevdiğini saklayacak gününün ne de, böyle devam edecek takati kalmadığını söyler. Ayrıca, kendisine ne yaparsa yapsın artık korkmadığını söyler. Demir ise, ne yaparsa yapsın onun yüzüne bakınca her şeyi unuttuğunu, kalbinin ölene dek onun için çarpacağını söyler. Sevda, Demir’den, Züleyha’yı zorlamamasını her şeyi olacağına bırakıp beklemesini ister. Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehre düşen Müjgan’a ne olacak?

Perşembe Dizileri 2020

Nehre Düşen Müjgan’a Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 2. fragmanında; Yılmaz, Demir’in karşısına geçip Züleyha’yı ve oğlunu vermesini bu davanın da burada bitmesini ister. Fekeli, Müjgan’ın söylediği yalanla az kalsın Yılmaz’ın Fikret’i öldüreceği için onun gözünden siler. Müjgan, bebeğiyle birlikte nehre düşer. Yada bilerek atlar. Züleyha, onun sular içinde kaybolduğunu görür.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1333833386738192386

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğunu öğrendikten sonra Yılmaz’ın kendisine yaptığı suçlamaların sebebini anladığını düşünür ve eve gelip odasına kapanır. Müjgan’ın, hamile olduğunu herkes duyar. Şermin, hastaneye ilaç yazdırmak için gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğrenip herkese yayar. Yamanlar konağına da gidip duyduklarını anlatır. Züleyha, odasına çıkıp ağladığında Demir, onun yanına gider ve onu kendisinden başka birinin sevmediğini söyler.

Yılmaz, Züleyha’nın kendisini aradığını öğrenip küçük konakta onunla buluşur. Müjgan’ın hamile olduğunu duyan Yılmaz, Züleyha’ya onunla aylardır birlikte olmadığını söyler. Ama Züleyha, ona inanmıyor ve her şeyin bittiğini söyleyip gider. Yılmaz, o sinirle eve gider ve Müjgan’a nasıl hamile olduğunu herkesin içinde söyler.

Müjgan, onunla yalnız konuşmak istese de Yılmaz, onunla aylardır birlikte olmadığını eğer hamileyse o bebeğin babasının kendisi olmadığını söyler.  Behice, Fekeli’ye nasıl Yılmaz’ın Müjgan’ı iffetsizlikle suçladığını anlamadığını söyleyip onun başının etini yer. Fekeli, Yılmaz’ın bu yaptığını onaylamaz. Ama Yılmaz, çocuğun kendisinden olmadığını yineler.

Çukurova’da, Fikret ile Müjgan’ın birlikte olduğu dedikoduları dolanmaya başlar. Bu en sonunda Yılmaz’ın kulağına gider ve duyar duymaz Fikret’i bulup ona silahını doğrultur. Çetin, eve haber getirir. Fekeli ve Müjgan, Yılmaz’ı Fikret’e silah doğrultmuşken bulur. Yılmaz’a önce Fekeli, engel olmaya çalışır. Sona Müjgan gelip, hamile olmadığını söyler. Müjgan’nın bu yaptığı karşısında Yılmaz ve Fekeli ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Birbirlerine Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler