Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Birbirlerine...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Birbirlerine Söz Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 75. yeni bölümüyle 4 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğun öğrendikten sonra kendisini odasına kapatıp göz yaşı döker. Behice, bir basın toplantısı verip kendisini vuranları Züleyha’nın azmettirdiğini söyler. Züleyha, Yılmaz’la görüşüp onu terk eder. Yılmaz, o çocuğun kendisinden olmadığını söylese de Züleyha ona inanmaz. Çiftliğin başına geçen Züleyha, Hünkar’ın işlerini devir alır. Çukurova’da dolanan dedikodu Yılmaz’ın kulağına gider ve Fikret’i bulup ona silah çeker. O sırada Fekeli gelip Yılmaz’a, engel olmaya çalışır. Müjgan, oraya gidip hamile olmadığını itiraf etmek zorunda kalır. Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yılmaz ile Züleyha, ölüm ayırana dek sevmeye birbirlerine söz veriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz İle Züleyha Birbirlerine Söz Veriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Demir’e Yılmaz’la buluştuğunu söylüyor ve ona, artık ne onu sevdiğini saklayacak gününün ne de, böyle devam edecek takati kalmadığını söylüyor. Ona, kendisine ne yaparsa yapsın artık korkmadığını söylüyor. Demir ise, ne yaparsa yapsın onun yüzüne bakınca her şeyi unuttuğunu, kalbinin ölene dek onun için çarpacağını söylüyor. Sevda, Demir’e, Züleyha’yı zorlamamasını her şeyi olacağına bırakıp beklemesini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1332764053131972609

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 74. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Müjgan’ın hamile olduğunu öğrendikten sonra Yılmaz’ın kendisine yaptığı suçlamaların sebebini anladığını düşünür ve eve gelip odasına kapanır. Müjgan’ın, hamile olduğunu herkes duyar. Şermin, hastaneye ilaç yazdırmak için gittiğinde Müjgan’ın hamile olduğunu öğrenip herkese yayar. Yamanlar konağına da gidip duyduklarını anlatır. Züleyha, odasına çıkıp ağladığında Demir, onun yanına gider ve onu kendisinden başka birinin sevmediğini söyler.

Yılmaz, Züleyha’nın kendisini aradığını öğrenip küçük konakta onunla buluşur. Müjgan’ın hamile olduğunu duyan Yılmaz, Züleyha’ya onunla aylardır birlikte olmadığını söyler. Ama Züleyha, ona inanmıyor ve her şeyin bittiğini söyleyip gider. Yılmaz, o sinirle eve gider ve Müjgan’a nasıl hamile olduğunu herkesin içinde söyler.

Müjgan, onunla yalnız konuşmak istese de Yılmaz, onunla aylardır birlikte olmadığını eğer hamileyse o bebeğin babasının kendisi olmadığını söyler.  Behice, Fekeli’ye nasıl Yılmaz’ın Müjgan’ı iffetsizlikle suçladığını anlamadığını söyleyip onun başının etini yer. Fekeli, Yılmaz’ın bu yaptığını onaylamaz. Ama Yılmaz, çocuğun kendisinden olmadığını yineler.

Çukurova’da, Fikret ile Müjgan’ın birlikte olduğu dedikoduları dolanmaya başlar. Bu en sonunda Yılmaz’ın kulağına gider ve duyar duymaz Fikret’i bulup ona silahını doğrultur. Çetin, eve haber getirir. Fekeli ve Müjgan, Yılmaz’ı Fikret’e silah doğrultmuşken bulur. Yılmaz’a önce Fekeli, engel olmaya çalışır. Sona Müjgan gelip, hamile olmadığını söyler. Müjgan’nın bu yaptığı karşısında Yılmaz ve Fekeli ne yapacak?

 Bir Zamanlar Çukurova 75. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Müjgan Hamile Olmadığını İtiraf Etmek Zorunda Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler