Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Evliyalarla Görüştüğünü Zannediyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Evliyalarla Görüştüğünü Zannediyor!

Tv 8’in en çok izlenen dizilerinden Kırmızı Oda, 14. yeni bölümüyle 4 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selvi, hamilelik günlerini anlatır. Hediye, ikinci seansında annesinin öldüğünü ve sonrasında gerçek annesiyle karşılaşmasını anlatır. Alya ise, kliniğe bambaşka biri olarak gelir. Yurt dışında insan hakları mahkemesinin sınavını kazanan Alya, doktor hanıma veda etmeye gelir. Doktor hanım ve Tuna, Alya’yı gözyaşlarıyla uğurlar. Kırmızı Oda 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk, evliyalarla görüştüğünü zannediyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Evliyalarla Görüştüğünü Zannediyor!

Kırmızı Oda 14. bölüm 1. fragmanında; Doktor hanıma, Boncuk isminde bir hasta geliyor. O kendisinin evliyalarla görüşüp konuştuğuna inanıyor. Doktor hanımla üçüncü seansını gerçekleştiren Selvi, oğlunu nasıl kaybettiğini anlatıyor. Daha sonrasında Selvi, ilk kez ayağını kapının dışına çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor.

İşte Kırmızı Oda 14. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Selvi, oğlundan kliniğe çantalar dolusu pastalar ve börekler yapıp doktor hanıma gönderir. Daha sonra seansları başlar. Selvi, hamile kaldığını anladıktan sonra çok korkar. Kızlar ona destek oluyor. Kocası, Selvi’nin hamile olduğunu öğrendikten sonra onu yine döver. Sonra dua etmesini, bebek erkek olmazsa onu babasının evine göndereceğini söyler.

Selvi, birer yıl arayla iki erkek evlat dünyaya getirir. Daha sonra büyük oğlunu zamansız kaybettiklerini söyler. Çocuklar olduktan sonra Selvi’nin kocası küçük kızına kafayı takar. Onu erkeklerle gezmekle suçlar. Kızcağız, liseyi bitirir bitirmez hemen erkek arkadaşıyla evlenip evden kurtulur. Büyük kız ise, üniversiteyi kazanıp gider. Selvi’nin kocası büyük kızını da üniversiteye gittiği için siler. Onlar gittikten sonra Selvi, yine evde yapayalnız kaldığını anlatır.

Hediye, doktor Piraye’ye, annesini kaybettiğini ve onun hakkında konuştuklarından pişman olduğunu dile getirir. Asıl adı başka olan Hediye, annesinin ve babasının çocuğu olmadığı için kendisini altı çocuğu olan halalarından evlatlık olarak alırlcr. Ama daha sonra annesi hamile kalır. Babası kalp krizinden ölür. Tüm evin yükü yine Hediye’nin üzerine kalır. Evlenmeyip, kendisini ailesine adayan Hediye, cenazede gerçek annesiyle karşılaşır.

O Hediye’den numarasını isteyip evine davet eder. Kuzenlerinin yani öz kardeşlerinin onu merak ettiğini söyler. Alya, yeni kıyafetler alıp giyinir ve kuaföre gidip saçını yaptırmış bir vaziyette kliniğe gelir. Doktor hanım ona, başka eve taşınmaya karar verip vermediğini sorar. Alya’da, insan hakları mahkemesinin sınavına girip kazandığını, bundan sonra yurt dışında yaşayacağını söyler. Doktor hanım, onun ilk geldiği günü hatırlar. Şimdiki haline bakıp duygulanıyor. Alya, doktor hanımla uzun uzun vedalaşıp gider.

Kırmızı Oda 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doktor Hanım Alya’yı Gözyaşlarıyla Uğurluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler